Guide TS450 Termisk kikkertsikte

Guide TS450 Termisk kikkertsikte

Guide TS450 Termisk kikkertsikte
På lager
kr 37,990.00
Inklusive MVA

 

En veldig rimelig utsikt fra Guide, den nye TS-serien.
Dette er storebroren til serien, TS4050, med en forstørrelse på 3,3-13,2. Drevet av et 18650-batteri og er smart konstruert på en slik måte at det ikke spiller noen rolle hvordan det er satt inn, begge veier fungerer. Et tydelig hjelpemiddel når du sitter i mørket og egentlig ikke ser. Målet er enkelt å håndtere, du har en justeringsknapp på vestsiden som du bruker til alle innstillinger, bare trykk og roter. TS-modellene har også Picture in Picture (PIP), noe som betyr at du har et miniatyrbilde av den sentrale delen av skjermen, og i det miniatyrbildet har du forstørrelsesmulighetene mens du fremdeles har en helhetsvisning av det store bildet. Du kan også velge mellom flere forskjellige fargepaletter på bildet -Hvit varmt -Svart hett -Rød Hot1 -Rød Hot2 -Rød Hot3 -Grønt Hot -Blue Hot
Bildets lysstyrke og kontrast kan endres i 10 forskjellige modus, 1-10 og brukes for å få et best mulig bilde i forskjellige værforhold. En enkel metrisk avstandsmåler er i sikte. Du har to horisontale linjer som kan endres slik at dyret er innenfor linjene. Når dette er gjort, les avstanden til målet. Merk at dette ikke er en eksakt avstandsmåler, men en estimert avstand, og du kan se om dyret står på 50 meter eller 80 m mm ..
Innskyting er digitalt, og du kan lagre 6 forskjellige innskytinger på hver enhet. Velg hvilke retningsinnstillinger du vil ha fra de 10 som er lagret i visningen, fargen på retningsinnretningen kan være enten hvit eller svart. En interessant ting med TS-modellene er at de har såkalt "HOT TRACK". Aktiver denne funksjonen, og det vises en "sporboks"/kryss som automatisk justeres til den hotteste delen av skjermen. Hvis du ser på et felt og det er et dyr i øverste venstre hjørne, vil boksen markere der.

2001161317603
1 Artikkel
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.