Blaser RD20 Rødpunktsikte
Blaser RD20 Rødpunktsikte
Blaser RD20 Rødpunktsikte
Blaser RD20 Rødpunktsikte
Blaser RD20 Rødpunktsikte
Blaser RD20 Rødpunktsikte

Blaser RD20 Rødpunktsikte

Blaser RD20 Rødpunktsikte
Ikke på lager
kr 11,495.00
Inklusive MVA

 

BLASER RD20

Bedre bilde – Bedre treff

Blaser RD20 er ett rødpunktsikte spesielt utviklet for Blaser rifler for et bedre bilde for de raske skuddene.

Dette er et sikte med en unik kombinasjon av stor indre diameter og et tynt siktehus som dekker meget lite av målet du sikter på. Den originale sadelmontasjen er en del av siktet og gjør at hele enheten blir en slang og meget lekker kominasjon av sikte og montasje. Vekten bli naturligvis bedre av den gode kompakte måten å gjøre siktet integrert av montasjen. 

Blaser RD20 er et idielt sikte for raske skudd på drivjakt eller et ekstra alternativ til alle Blaser rifler, kombi eller drillinger i porteføljen.  

  • Bedre Bilde: 36mm diameter med bare 3,5mm forstyrrelse av siktehuset.
  • For alle værtyper: Riperesistente linser som sitter omtrent kant i kant med huset. Enkelt å rengjøre i all type vær.
  • Alltid klar: Med IIC funksjon vil Blaser RD20 spare batteri da rødpunktet kun slår seg på når riflen finner sin naturlige posisjon for skudd.

IIC – INTELLIGENT ILLUMINATION CONTROL

Når riflen henger over skulderen med pipen opp eller ned, eller annen avslappende jaktposisjon vil rødpunkten automatisk slå seg av. Rødpunktet vil aktivere seg/slå seg på med det samme riflen blir tatt opp for sikting/skudd. Siktet vil automatisk slå seg av etter 6timer fra siste trykk på en av knappene. Siktet kan også slåes av manuelt på knappene. Dette konseptet gjør det mulig å ha et batteri opp til 50 000,- timer.

2102081447947
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.