CL Pocket 8x25 + WN Wild Nature

CL Pocket 8x25 + WN Wild Nature

CL Pocket 8x25 + WN Wild Nature

Ikke på lager
kr 8,250.00
Inklusive MVA

 
Med CL Pocket fra Swarovski så har du naturen i lommen!

Stor på kvalitet – liten i størrelse:
Når den er sammenfoldet, er CL Pocket svært kompakt, men når du åpner den, har du en kikkert som gir kompromissløs kvalitet.
Det nye designet gir ikke bare et nytt utseende, men også økt robusthet og komfort.
Det nye okulardekselet garanterer optimal beskyttelse. Det finnes ulike tilbehørssett som passer dine spesifikke behov.

Høypresisjonsoptikken garanterer at du kan observere dyrelivet på en avslappet måte, uten at øynene dine blir slitne, samtidig som du fremdeles kan se hver minste detalj.

Absolutt komfort er garantert takket være det intelligente, ergonomiske designen og det beskyttende huset med enkelt grep. Vekten er på kun 350 g, og med lengde på 110 mm passer den lett i en liten sekk, noe som gjør den til den perfekte følgesvenn.


CL Pocket er laget for å brukes utendørs – det robuste designet med forbedret dobbeltbro og det kraftige aluminiumshuset beskytter den finjusterte optikken, mens den inaktive gassfyllingen forhindrer at det kommer inn vann og støv i kikkerten – noe som gir lang levetid og ressursbesparende bærekraft.
 
Swarovski CL pocket kommer i 8x25 med Wild Nature pakke.
2102221412100
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.