Garmin Alpha 100/T5 Mini

Garmin Alpha 100/T5 Mini

Garmin Alpha 100/T5 Mini

På lager
kr 9,899.00
Inklusive MVA

 

Alpha 100 - hundepeiler fra Garmin med T5 MINI sender for mindre hunder.

T 5 Mini er utviklet med tanke på mindre hunderaser, som dachs, beagle og terrier, med halsomkrets mellom 24 og 35,5 cm og en vekt på 7 til 15 kg.

Ny programvareoppdatering! Nå kan du spore DC50 og T5/T5-mini med Alpha sammen med Astro 320, i Astro-modus. Les mer her.

Alpha 100 tilføyer nye funksjoner som gir bedre kontroll over hunden. Alpha-enheten er brukervennlig og gjør at du kan spore hunder i felten fra en avstand på opptil 14,5 km, og den oppdaterer nøyaktig posisjon i intervaller på 2,5 sekunder. Enheten kan også spore dine jaktkamerater og sende dem preprogrammerte meldinger på deres Alpha-enhet.

 • Lyssterk og hanskevennlig berøringsskjerm på tre tommer
 • Spor opptil 20 hunder/jaktkamerater (se andre Alpha brukere)
 • Oppdateringsfrekvens på 2,5 sekunder
 • Send pre-programmerte meldinger eller nødmelding via VHF - Alpha til Alpha
 • Geogjerde & radius alarm - gir beskjed når hund går inn eller ut av definert område
 • Fjernstyrt tone/vibreringskommando og LED-lampe fra Alpha
 • Europeisk rekreasjonskart og ett årsabonnement på Birdseye satellittbilder.

  Følg nøye med på hastigheten, avstanden og retningen til hver hund. I tillegg kan du se hundens status - om den løper, sitter eller tar stand. Den toppmonterte GPS-/GLONASS-antennen gir rask og pålitelig satellittilkobling og den beste sporingsnøyaktigheten selv i krevende omgivelser.

  Med flere håndholdte Alpha 100-enheter og T 5-hundehalsbånd kan du lokalisere nøyaktig posisjon til opptil 20 hunder eller jegere på en stor, hanskevennlig berøringsskjerm. Alpha 100 leveres preprogrammert med et rekreasjonskart over Europa. Vi anbefaler våre å kjøpe våre detaljerte TOPO-kart for det området du jakter i.

  T5 MINI - Optimalisert sporing for små hunderaser
  T 5 Mini er utviklet med tanke på mindre hunderaser, som dachs, beagle og terrier, med halsomkrets mellom 24 og 35,5 cm og en vekt på 7 til 15 kg.
  Formålet med designen til T 5 Mini var å opprettholde maksimal bevegelighet for hunden ved å redusere størrelsen på hundeenheten med omtrent 30 % og redusere vekten med omtrent 25 %, ned til 198 g.
  Vi har også redusert bredden på halsbåndet til 1,9 cm (0,75 tommer) slik at det passer perfekt i krevende jaktomgivelser.
  T 5 Mini kan oppnå en batteritid på 16-30 timer.

  Bedre kontroll
  Med Alpha 100 får du bedre kontroll under jakten. Behold kontrollen, også når du ikke følger med på hvert skritt hunden tar. Geogjerde og radiusalarm gir beskjed når hunden går inn eller ut av et definert område.

  Med Alpha-enheten kan du til og med kommunisere med hunden gjennom vibrering og lydsignaler på T 5-hundeenheten. På denne måten kan du gi kommando til godt opplærte hunder. Du kan forlenge batterilevetiden til T 5-hundehalsbåndet ved å endre oppdateringsfrekvensen. Dette gjøres via den håndholdte Alpha-enheten.

  Gjør datamaskinen om til en basestasjon for sporing av hunder
  Last ned BaseCamp-programvare (gratis) til din bærbare datamaskinen, og velg BaseStation-modus på din Alpha-enhet. Slik får du et feltkontrollsenter for sporing av flere T 5-hundehalsbånd og andre Alpha-enheter. Vis GPS-informasjon i sanntid på en større dataskjerm, ideelt for redningslag som bruker hunder. Og siden den bruker GPS og GLONASS, får du tryggere, sikrere og mer effektiv sporing, også når du ikke har tilgang til Internett eller mobiltelefondekning.

  Forbedret sikkerhet
  Ved å definere geogjerder under jakt kan du få bedre kontroll over om hundene nærmer seg farlige områder som veier eller skrenter. Med geogjerder kan du definere begrensede områder og angi varsler om hunden går inn eller ut av området. Hvis hunden nærmer seg veier, kan du fjernaktivere det skarpe LED-lyset på T 5-hundehalsbåndet, slik at hunden synes bedre. Med redningsmodus reduseres oppdateringsfrekvensen til hvert andre minutt når batterinivået er lavere enn 25 %, og på denne måten får du 12 ekstra timer til å finne igjen hunden. Alpha-systemet gjør det mulig å sende preprogrammerte meldinger til andre Alpha-enheter. Du kan i tillegg sende et nødvarsel til alle tilkoblede jegere, som angir din faktiske plassering og gjør det mulig for dem å komme dit umiddelbart.

  Planlegg den neste turen
  Led an ditt neste eventyr med BaseCamp, Garmins kostnadsfrie turplanleggingsprogram. Der kan du enkelt vise og organisere kart, veipunkter, ruter og spor. BaseCamp viser topografiske kartdata i 2D eller 3D på dataskjermen, inkludert konturlinjer og høydeprofiler. Programmet kan også overføre en nesten ubegrenset mengde satellittbilder til enheten når det kobles til et abonnement på BirdsEye-satellittbilder.

  Robust
  Garmin-enheter er kjent for å være slitesterke og bygd for friluftsbruk, og Alpha-enheten er et godt eksempel på denne kvaliteten. Alpha-enheten leveres med en hanskevennlig, fargesterk berøringsskjerm på 7,6 cm med god lesbarhet under alle lysforhold og IPX7-standard (vanntett).

  T5 hundehalsbånd
  T5 hundehalsbånd er utviklet for å optimalisere jakt med hund. Enheten er robust og vanntett ned til 10 meter, VHF antennen leveres i massiv flettet stålvaier og satelittmottakeren med en kombinert GPS/GLONASS-mottaker som er plassert oppe på hundens hals. Dette avanserte hundesporingssystemet finner satelittsignalet raskt og hundehalsbåndet beholder signal selv i tett skog eller vanskelig terreng.

  T5 har en oppdateringsfrekvens på ned til 2.5 sekunder (Alpha). Oppdateringshastigheten kan når som helst endres etter ønske via Alpha enheten. Har du aktivert Rescue modus endres oppdateringsfrekvensen automatisk til hvert 2 minutt når batterikapasiteteten er under 25%. Ett fulladet batteri har kapasitet opptil 48 timer, avhengig av oppsett.

  T5 hundehalsbåndet gir mulighet for jeger til å kommunisere med hunden via vibrasjon eller tone. T5 inneholder også LED-lys som kan aktiveres fra Alpha håndenheten (VHF) eller Astro 320 (via ANT+ på Astro). LED-lampen er synlig opptil 100 meter i nattemørke.

  T5 er kompatibel med Alpha 100 og Astro 320. Det er nå mulig å benytte enhetene samtidig med samme T5 halsbånd, i Astro-modus. Les mer her.

  Bruken av T 5 og Alpha er underlagt krav til frekvenslisens som kan variere avhengig av hvilket land produktet brukes i. Du finner detaljert informasjon på www.garmin.com/tracking-legal. Kontakt nærmeste Garmin-kontor eller Garmin Astro- og Alpha-forhandler hvis du vil ha mer informasjon.

  Spesifikasjoner

  Fysisk og ytelse:
  Enhetsmål - 6,4 x 16,5 x 3,8 cm.
  Skjermstørrelse - 3,8 x 6,3 cm, 7,6 cm diagonalt.
  Skjermoppløsning - 240 x 400 piksler.
  Skjermtype - Transflektiv TFT-berøringsskjerm med 65 000 farger.
  Vekt - 250 gram med standard antenne og batteri.
  Batteri - Oppladbart lithiumionbatteri (inkludert).
  Batterilevetid - Opptil 20 timer (Alpha 100).
  Vanntetthet - IPX7.
  Flyter - Nei.
  Mottaker med høy følsomhet - Ja.
  Grensesnitt - USB.

  Kart og minne:
  Basekart - Ja Forhåndslastede kart - Ja (topografisk).
  Mulighet til å legge til kart - Ja.
  Innebygd minne - 8,0 GB (ikke inkludert forhåndslastede kart).
  Godtar datakort - microSD?-kort (selges separat).
  Veipunkter/favoritter/posisjoner - 4000.
  Ruter - 200.
  Sporlogg - 10 000 punkter, 200 lagrede spor.

  Funksjoner og fordeler:
  Automatisk ruting (detaljert ruting på veier) - Ja (med valgfri kartlegging for detaljerte veier).
  Elektronisk kompass - Ja (vippekompensert, 3 akser).
  Berøringsskjerm - Ja.
  Barometrisk høydemåler - Ja.
  Kamera - Nei.
  Egnet for geocaching - Nei.
  Kompatibel med egendefinerte kart - Ja.
  Bildenavigasjon (naviger til geokodede bilder) - Ja.
  Kalender for jakt/fiske - Ja.
  Informasjon om sol og måne - Ja.
  Tidevannstabeller - Ja (med valgfri Bluechart).
  Områdeberegning - Ja.
  Egendefinerte POIer (mulighet til å legge til flere punkter av interesse) - Ja.
  Enhet-til-enhet-overføring (deler data trådløst med lignende enheter) - Ja.
  Bildeviser - Nei.
  Kompatibel med Garmin Connect? (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data) - Ja.

  Ekstra:
  Rekkevidde - opptil 14,5 km (avhengig av fri sikt).
  Frekvensbånd - T 5 er bare kompatibel med Astro® 320 eller Alpha? 100..
  T 5 kan konfigureres for håndholdt betjening med begge, men kan ikke spores samtidig av både Astro 320 og Alpha 100.
  Sporer opptil 20 hunder (T 5) og venner (Alpha 100) samtidig.

  I esken:

 • Håndholdt Alpha 100-enhet
 • Oppladbart lithiumionbatteri
 • T 5 Mini-hundeenhet med oppladbart lithiumionbatteri
 • Oransje halsbåndrem på 1,9 cm
 • Belteklips
 • 12,7 cm standardantenne og 33 cm antenne for utvidet rekkevidde (for Alpha)
 • 47 cm standardantenne (for T 5 Mini)
 • Ladeklemme
 • Delt adapterkabel
 • Nettadapter
 • Strømkabel for bil
 • USB-kabel
 • Slitesterk bæreveske
 • Dokumentasjon
1902131243478
1 Artikkel
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.