Det finnes ikke dårlig vær – bare dårlige klær! Ordtaket er jo så sant som det er sagt, og ofte kommer både de beste fiskeopplevelsene og de største fiskefangstene i dårlig vær. Da handler det i grunnen mest om å ha klærne som gjør det både mulig og behagelig å være ute i selv det verste regnværet. Ta gjerne en titt på vårt utvalg av fiskebekledning for et generelt sortiment av gode klær til fiskerne.

Under enkelte typer fiske, spesielt ved laksefiske og ørretfiske i elv, kan det imidlertid være greit å ha på seg vadeutstyr slik at man har mulighet til å vade et stykke ut i elva og nærmere der hvor storfisken står.

En vadebukse i kombinasjon med en god vadejakke gjør at man kan bevege seg tørt og greit langs elva samtidig som man også holder regnet ute. Vårt utvalg av dette, og da også i kombinasjon med et par vadesko, er akkurat hva du behøver til å nå ut til storfisken du er på jakt etter. De fleste vadeskoene har filtsåle som gjør at man har et godt fotfeste og ikke sklir på sleipe steiner i elva. Det er også mulig å kjøpe vadesett som kombinerer det vadeutstyret du trenger.

Et godt tips fra oss er også denne suverene impregneringssprayen som kan brukes på klær som er utsatt for regn. Den holder vannet ute på en imponerende måte, og er spesielt bra på utsatte steder som ved lommer og sømmer.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.