18. mars 2021: Klar for ny sesong!
Vi har nå fått en god del av sesongens nye varer, spesielt på fiskesiden. Her er det mye godbiter og kjekt utstyr, men vi ser også at våre leverandører og deres fabrikker fortsatt er preget av corona og produksjonsproblemer slik som i fjor. Vi krysser fingrene for at alle får det utstyret de vil ha for sesongen - og det skal ikke stå på oss i hvert fall!

22. februar 2021: - Langt over all forventning!
2020 ble et fantastisk år for Interjakt Ålgård AS, takket være alle dere lojale og koselige kunder! Selv om pandemien bidro ved å gi folket et fokus på å tilbringe mer tid i norsk natur, så ser vi også at vi får stadig nye fjes inn døra og at vi vokser utover effekten av pandemien. Les gjerne Gjesdalbuens artikkel om oss (bak betalingsmur), og så ser vi med glede mot den kommende sesongen og ønsker dere hjertelig velkomne!  

16. oktober 2020: Ny mann ansatt hos oss - Steffen Berntsen
Da har vi fått en ny mann ombord hos oss. Steffen er en lidenskapelig fisker og har bikket over 100 forskjellige arter, inkludert både norgesrekorder og verdensrekorder. Han vil jobbe noe i butikken vår, men kommer også til å holde guidede fisketurer, foredrag samt produsere videomateriell fra sine fisketurer.

12. august 2020: Jakt- og fiskesesongen går sin gang.
Etter en spesiell vår og sommer med pandemi og usikkerhet er det kjekt å se at både jakt- og fiskesesongen går tilnærmet som normalt. Det har aldri skadet verken kropp eller sjel å nyte naturen - uansett korona eller andre uhumskheter. Og vi i Interjakt Ålgård har hatt vår beste sommer noensinne, takket være alle våre nye og gamle kunder som skulle mer ut i naturen dette året. Vi er evig takknemlig for den tilliten dere utviser oss!  

1. mars 2020: Hjemmesiden til Nordic Game Adventures AS er lansert.
Da er hjemmesiden til datterselskapet Nordic Game Adventures AS lansert. Selskapet skal arrangere spennende jakt- og fisketurer for våre kunder og bekjente og vi gleder oss til fortsettelsen. Ta en titt på www.nordicga.no og se selv. Først ut er en fantastisk havfisketur den 21. mars.

5. februar 2020: Oppstart av Peregrine Norge AS.
Vi har stiftet et datterselskap som skal rendyrke og satse mer på vårt agentur innen jaktkuler fra Peregrine i Sør-Afrika. Dette er kuler med suveren kvalitet og noe vi tror kommer til å bli en suksess framover. Tidligere daglig leder i Interjakt Ålgård AS, Oddvin Hillesvik, kommer til å være primus motor for selskapet.

30. desember 2019: Godt nyttår!
Vi ønsker alle våre kunder, besøkende og bekjente et riktig godt nyttår! Takk for at vi fikk æren av å være med dere som utstyrsleverandør for jakt- og fiskeeventyrene gjennom 2019, og vi ser fram til å bistå i å skape uforglemmelige øyeblikk også i 2020!

16. desember 2019: Ny hjemmeside og nettbutikk.
Hjemmesiden vår, www.buas.no, har fått seg et ansiktsløft og vi håper den faller i smak hos både våre stamkunder og blant nye besøkende. Den har kraftige forbedringer på det tekniske nivået, mer informativ tekst og bilder, flere varer som tilbys på nettbutikken samt en bedre kobling mot varelageret vårt slik at våre kunder skal være tryggere på om vi har varene inne eller ei.

1. november 2019: Nyansatt Endre Maløya Nygård starter hos oss.
Da har vi fått et nytt fjes bak disken i lokalene våre på Ålgård, nemlig den blide sørlendingen Endre Maløya Nygård. Endre kommer fra Pedersens Vaabenlager AS i Kristiansand, men kjærligheten tok han til våre vestlandske trakter. Hans spesialfelt er våpen og han er en ivrig jaktmann. Vi ønsker han hjertelig velkommen på laget hos oss i Interjakt Ålgård AS!

23. oktober 2019: Interjakt Ålgård AS starter datterselskap.
Som beskrevet i lokalavisa Gjesdalbuen (bak betalingsmur) har Interjakt Ålgård AS opprettet og stiftet et eget heleid datterselskap som skal satse på jakt- og fisketurisme i inn- og utland. Vi tror det er mange der ute som kunne tenke seg et jakt- eller fiskeeventyr enten det er nordmenn som vil til utlandet eller turister som kommer for å oppleve den norske naturen. Følg med på fortsettelsen…

9. oktober 2019: Interjakt Ålgård leverer et godt resultat for 2018.
2018 ble et godt år for oss, og selv om noen regnskapstekniske elementer gjorde det ekstra godt denne gang, gleder vi oss over at våre kunder har tiltro til oss, besøker oss stadig og bidrar til at nisjebutikkene beholder sin eksistens. Med dagens butikkdød og konkursbølge i handelsstanden er det kjekt å se at vi holder stand – noe vi ene og alene kan takke våre lojale kunder for! Vi tolker det som at dere har tiltro til at vi er flinke på jakt- og fiskeutstyr, og skal selvsagt fortsatt ha fokus både på kompetanse og servicenivå. Les gjerne artikkelen om Interjakt Ålgård i lokalavisen Gjesdalbuen (bak betalingsmur).