Ventetiden er endelig over - rådyrene lever farlig!

Vi skriver 10. august 2021 og etter lang ventetid er den endelig i gang - rådyrjakta! Riktignok er det bare bukkene som lever farlig nå i første omgang, men ventetiden er i hvert fall over. Og det gjelder for flere av de ansatte i Interjakt Ålgård også!

Endre hos Interjakt Ålgård hadde selvsagt lagt ferien sin til den rette tiden, og har dratt tilbake til sine hjemlige trakter. De idylliske sørlandske skoger rundt Grimstad vil ikke være like idylliske lenger for visse eksemplarer av rådyrstammen i skogen.

Han var klar med lokkefløyta i skogen allerede kl. 05:15, og bruker en kombinasjon av Buttolo og Clausen for å få en perfekt effekt, og ikke lenge etter fikk han svar på tiltalen - en rådyrbukk tittet fram på bare rundt 35 meter.

Noen sekunder etter kunne Endre peke rifla mot sitt første dyr denne jaktsesongen, og ikke lenge etter ligger bukken nede. Klokka sier bare 06:05 - det er alltid godt å være kjapt i gang!

Etter å ha flyttet seg 5-600 meter og etter at roen igjen har senket seg i de sørlandske skoger, begynner Endre lokkingen på ny. Og jammen dukker det ikke opp enda en bukk en snau time senere. Holdet på 90 meter er riktignok litt lenger, men Swarovski'en gjør jobben og bukk nummer to faller kl. 06:50.

Og med det er 2021-sesongen definitivt i gang, både for Endre og for alle andre jaktinteresserte!

Både valg av våpen, optikk og dempere er selvsagt noe vi i Interjakt Ålgård kan alt om, og trenger du utstyr eller bare noen tips, litt hjelp eller ideer for jaktsesongen 2021 er du selvsagt hjertelig velkommen inn til oss på Ålgård!

En riktig god jakt til dere alle!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.