Laxa 2.0 Wading Boot Felt

Laxa 2.0 Wading Boot Felt

Laxa 2.0 Wading Boot Felt
Størrelse
På lager
kr 1,899.00
Inklusive MVA

 

Laxa 2.0 er en oppdatert versjon av vår tidligere modell med helsydd filtsåle og nye designelementer. Brown Olive eksteriør og Burnt Orange for og innside. Forgjengeren hadde detaljer i PVC-lær som nå er erstattet med mer miljøvennlige alternativer. Vadeskoen er helt uten skadelige fluorocarboner (PFC). For å minimere det økologiske avtrykket ytterligere leveres skoene i esker av resirkulert papir. Filtsålen er sydd hele veien gjennom innersålen for maksimal holdbarhet.

 

Fremre delen og hælpartiet har et tynt lag med forsterkninger som øker holdbarheten og stiver opp slik at de beholder formen ved mer krevende vading i dypt vann. Dette gjør også at framdelen beholder formen bedre ved høyt trykk slik at man ikke så lett fryser på beina. Nedre delen av skoen har gummiforsterkninger for å stå imot slitasje og skarpe steiner etc. Mellomsålen av EVA øker komforten og gir god støtdemping når du går på hardt underlag. En romslig pløse og kraftige nylonhemper gjør det raskt- og enkelt å ta på og snøre skoene. De øvre spennene er av metall som gjør det enklere å dra til rett motstand, på ankelens bakside er det enn solid nylonwebbing som gir godt grep når skoen trekkes på.

 

Passformen er en forholdsvis bred skandinavisk lest. På grunn av sin lave vekt og raskt tørkende egenskaper så er LAXÀ også en utmerket sko for fiskere på reisefot. En klassisk filtsåle gir en vadesko bra grep på mange ulike underlag, det beste alternativet på glatte, store steiner i elva og i strandsonen på kysten. Laxa 2.0 med filtsåle veier 900 gram pr par i størrelse US 10. Kommer fra 39-48 EUR og 6-15 US.

 

  • Ingen bruk av PVC.
  • Helsydd filtsåle
  • Helt uten fluorocarboner (PFC).
  • Innvendig forsterkningslag i fremre og bakre delen.
  • Gummiforsterket i nedre del.
  • Godt polstret pløse og komfortabel mellomsåle av EVA.
  • Lette, behagelige, solide og raskt tørkend
2003101345973
1 Produkter
7033841052498
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.