Scott Radian
Scott Radian
Scott Radian
Scott Radian

Scott Radian

Scott Radian
Modell
På lager
kr 7,999.00
Inklusive MVA

 
Møt den nye Scott Radian. Frem til nå har du måttet velge mellom en stang med kraft og linehastighet eller en som er følsom og dyp. Disse dagene er over, takk været Scott og den nye Radian!
 
Kraft og følsomhet har endelig blitt forenet gjennom Scott sin ReAct-teknologi, som har redusert stangens "recovery speed" dramatisk. Ved å minimere energitappende vibreringer, smelter ReAct kraft og høy linehastighet sammen med følsomhet.
 
Med Radian er det like enkelt å gjøre et rullekast, som det er å prensetere flott både på kort og lang avstand. Stengene er kraftige nok til å mende med, samtidig som du ikke skal være bekymret for fortomsbrudd eller dårligere krokningsegenskaper.
 
Det er mye mer enn avansert teknologi som gjør Radian så perfekt, bare se på komponentene og håndtverket! Stanga er utstyrt med titanium SiC stripping guides, spesialtilpasset snellefeste og den ypperste portugisiske korken. Legg også merke til de nypatenterte skyteringene fra Snake Brand.
 
Alle Scott Radian stengene er håndlagde fra start til ferdig produkt i Scott sin egen fabrikk i Montrose i Colorado.
2005051741501
1 Artikkel
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.