Guideline Elevation SH

Guideline Elevation SH

Guideline Elevation SH
Snøreklasse
På lager
kr 2,699.00
Inklusive MVA

 

Elevation fluestenger er banebrytende med siste nytt innen materialer, produksjonsteknikk og er bygget med miljøvennlige komponenter.
Denne stangserien er et nytt steg mot vårt mål om mer bærekraftige produkter og vil lede an fremtidens stangproduksjon hos Guideline. Vi har jobbet hardt med detaljene i disse stengene for å utvikle et seriøst miljøbevisst alternativ til alle fluefiskere. I tillegg har vi tatt i bruk helt ny teknologi og materialer som gjør at Elevation fremstår som en topp moderne serie. Nye metoder for å utvikle klingene lar oss overvåke kraft- og aksjon mye mer presist. Dette gjør at vi kan eliminere uønsket materiale i hver enkelt stangdel for å gjøre stengene så lette som mulig uten at det går på bekostning av styrken i klingen. Stengene er ekstremt lette (9ft #5 veier 72g), responsive og er de mest solide standard stengene vi har laget noensinne.

Elevation aksjonen kjennetegnes av en lett og følsom tupp med god stabilitet med en jevn progressiv bøyningskurve nedover i klingen. Dette er spenstige og lettkastede stenger som tilgir mye kastefeil og genererer høy linehastighet. Du får lett kontakt med hele klingen i alle typer kast. Oppsummert er dette topp moderne fluestenger som passer for fluefiskere på alle nivåer.
 

STANGMODELLER



Elevation 9ft #4-5-6: Klasse #4 og #5 er typiske allround stenger for ørretfiske med nymfer, tørrfluer og lettere streamere. #6 er valget for større fluer, større fisk og mer værutsatte forhold.

Elevation 9ft #7-8-9: Typiske stenger for tyngre fiske etter storørret, gjedde, sjøørret og laks. Disse modellene passer for elver, innsjøer, kyst- og flatsfiske hvor stor fisk og krevende forhold er vanlig. Unik balanse og vekt for stenger i denne kategorien.

Elevation 9'9ft #6-7-8: Stenger laget for både elv- og innsjøfiske etter ørret, sjøørret og laks. Den nye 9'9 fots lengden er det beste kompromisset mellom 9'6 og 10fot. Det gir deg kreftene til en 9'6 foter og rekkevidden til en 10'. Lettere, spenstigere og mer følsom enn en 10 foter.

 

Elevation 12' #7/8 og 13' #8/9: De letteste stengene vi har laget i disse lengdene og vektklassene. Rask aksjon med en følsom og responsiv tupp gjør disse stengene meget velegnet til fiske i små- og middels store laks- og sjøørret elver. Fungerer utmerket med alle typer vannkast uanhengig om du bruker multi tip/Float-synk snører eller hele synkeliner.

Elevation 14' #9/10 og 15' #10/11: Kraftfulle stenger som håndterer alle linetyper med eleganse. Disse modellene har kraftigere tupper enn på de kortere, og letter utgavene over. De er laget for å håndtere større fluer, mer vind og tynger liner laget for disse snøreklassene. Utrolig lette og velbalanserte!

STANGDETALJER - MILJØHENSYN

 

  • Stangemnene er matte og lett slipt med naturlig grå grafittfarge med svakt spiralmønster og tynn matt lakk, ingen tilsatt farge. Overflødig karbonstøv/partikler samles opp i egen beholder før vannet brukt i prosessen sendes til det lokale renseanlegget.

  • Nye, diskrete full wells grep laget av 3A kork uten gumminnlegg. Dette reduserer bruken av epoxy i håndtakene. Alle modeller har fighting butt, på de lettere modellene en liten diskret type. Fra klasse #7 og opp er det fighting butt i full størrelse.

  • Metallkomponentene i snellefestet er "clear anodized", det betyr en overflatebehandling uten tilsatt farge, bly eller krom. Dette er den minst giftige måten å gjøre det på.

  • På alle surringer er det brukt et bio-basert epoxylim med svært liten konsentrasjon av skadelige kjemikalier. Testet og godkjent som et topp produkt med lavt miljøavtrykk. Dette gir bedre arbeidsforhold for de som setter stengene sammen og reduserer risikoen for helseplager til et minimum.

  • Stengene har enbente snakeringer med KW type linefører ring som motvirker at linen floker seg. Ringene er rustfrie med en pulverlakkert mørkgrå finish. Mest bærekraftige alternativ, med tilstrekkelig hardhet uten giftig krom som inneholder bly.

  • Stangtrekk og yttertrekket på stangtuben er laget av resirkulert polyester levert av REPREVE™.

  • Stangtubene er laget av resirkulerbar Polypropylene (PP) som er lettere og har 20% lavere diameter enn standard PVC tuber. Dette gir besparelser på plass og fraktkostnader i alle ledd. PP har meget god holdbarhet og lar seg smelte om til pellets slik at det er gjenbrukbart til å lage nye varer.

  • Alle modeller er 4-delte.



REPREVE™ er den ledende og mest pålitlige produsenten innen tekstiler laget av resirkulerte materialer (inkludert plast flasker). Produkter laget med REPREVE™ utgjør en forskjell.

200330127846
3 Produkter
7033841053136
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.