AIRFLO Forty Plus S3

AIRFLO Forty Plus S3

AIRFLO Forty Plus S3
Snøreklasse
Produktet er tilgjengelig med andre valg
kr 699.00
Inklusive MVA

 

Airflo 40+ Extreme har en 11 meter lang klump som er lett å trekke opp av vannet, lett å vinkle, lett å kaste med, kort eller langt. Egner seg for både fersk- og saltvann, elv som stille vann. En av favorittene til sjøørretfiskeren. Som navnet sier, er dette et snøre som du kan generere lange kast med lite kraftbruk. 40+ har en 11 meter lang klump som er lett å trekke opp av vannet, lett å vinkle, lett å kaste med, kort eller langt. Egner seg for både fersk- og saltvann, elv som stille vann.

 

Kommer i: Flyt, slow intermediate, fast intermediate, synk3, synk5 og synk7. Alle densiteter har flytende skyteline, men ikke Synk 3-5-7 som har intermediate skyteline. Snøret har Airflo's Power Core som er helt stum og gir god kontakt på langt hold som sørger for flere fisk på kroken.

2005081029639
0 Artikkel
053163546120
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.