Brunst Åtebelysning
Brunst Åtebelysning
Brunst Åtebelysning
Brunst Åtebelysning

Brunst Åtebelysning

Brunst Åtebelysning
Ikke på lager
kr 1,099.00
Inklusive MVA

 

Åtebelysning til rev og villsvin

Super åtebelysning til åtejakt etter rev eller villsvin. 12 V 7 meter kabel med dimmer og føler for automatisk av-på funksjon. Grønt lys som dyrene ikke registrerer eller bryr seg om. Du kan dimme lyset når du er på plass, eller du kan la det svakeste lyset stå på kontinuerlig - og la skumring/lysning tenne eller slukke lyset. Hvis dyrene skulle bry seg om lyset vil de nå i tillegg få anledning til å bli vant til det. Når du er på plass kan du forsterke lyset hvis du ønsker. Alt leveres i IP-klasse 68 - hvilket vil si at det er vanntett ned til én meters dyp...!

Åtebelysningen gir et fullgodt skytelys på ca. 80 meter ved normale forhold - og full styrke på lyset. Hvis det er snø eller rimlagt bakke vil lampen lyse enda lenger. Uansett anbefales et våpen eller en håndkikkert av god kvalitet for å kunne se enda bedre....

Vi gjør oppmerksom på at dimmeren er svært følsom og at det skal ytterst liten vridning til på bryteren for justering av lysstyrken.

Vi har fått svært mange gode tilbakemeldinger fra kunder.

Dette sier en jeger fra Sørlandet. 

Jeg har nå tre åtelys i bruk her på Sørlandet og det tok ikke lang tid før lysene gjorde nytta si, jeg satt og vakta på åta noen dager etter jeg hadde fått montert lyset i snøføyka og Mikkel kom luskene. Hadde lyset på veldig svakt når han kom, så fikk jeg han inn i kikkerten og fulgte han mens han hadde stø kurs mot åta. Da han stoppet opp litt så skrudde jeg på fullt lys. Reven kikket ikke min vei i det hele tatt! Noe de gjør med hvitt lys. Har kun lyset på svakt når jeg vakter. Ellers er det mørkt på åta. Reven så ikke det grønne lyset i det hele tatt! Veldig bra. Dette er et produkt jeg anbefaler alle revejegere - eller de jegere som er så heldige å ha anledning til å jakte villsvin! 

1807091124710
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.