Rapala Maxrap 11cm FS

Rapala Maxrap 11cm FS

Rapala Maxrap 11cm FS
På lager
kr 219.00
Inklusive MVA

 

Imitasjon av byttefisk som svømmer. Sjøørret-wobbler nr. 1. MaxRap® har en unik aksjon som passer til alt fiske etter rovfisk i sjø og ferskvann. Tåler mye juling. Ved hjelp av MaxCast-mekanismen gir den ekstrem kastelengde og presisjon. MaxRap® har skjellmønster gravert inn med laser på innsiden av kroppen, noe som gjør denne serien svært naturtro, samt Premium VMC® Needle Sharp In-Line treblekroker. Legg merke til de naturtro øynene.

MaxRap® er suspending i ferskvann og trigger de store fiskespisende fiskene. I saltvann har den en langsom oppdrift, og er perfekt for fiske etter alle arter. Mye brukt til sjøørretfiske, både dorging og kasting da den imiterer en tobis/sil/havsil perfekt. Vi har landet enormt mange sjøørret med denne imitasjonen.

• VMC Premium Needle Sharp In-Line krok str. 6
• Svømmedyp: 0,3-0,9m
• Lengde 11cm
• Vekt 13 gram

«Don’t settle for second best. Take it to the Max»

Teknikk:
Imitasjonsfiske. Sveiv inn, stopp kort og la MaxRap® stå stille i vannet, sveiv så videre. Dette er naturlig oppførsel for mange arter byttefisk, og MaxRap® imiterer dette perfekt.

Terningkast 6 og LØP og KJØP! i Jakt & Fiske. Vi siterer; - Dødelig og naturtro... Vi har landet et imponerende antall ørret, gjedde og storabbor, men den er utvilsomt vel så effektiv etter havabbor og andre saltvannspredatorer... Løp og kjøp!

2203281546864
4 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.