Experience Sonic Tizip Wader

Experience Sonic Tizip Wader

Experience Sonic Tizip Wader
Størrelse
Produktet er tilgjengelig med andre valg
kr 3,999.00
Inklusive MVA

 

Har du savnet et par lette, slitesterke, pakkbare, bekvemme vadebukser med vanntett glidelås i front? Experience Sonic TiZip er en solid, 4-lags vadebukse laget for deg som fisker mye og liker få men nødvendige detaljer.

Experience Sonic Tizip har som navnet hentyder ingen sydde sømmer. All sammenkobling av materialer i selve buksen er sveiset med ultralyd og har et rent design med formskjærte ben. Buksene har en stor brystlomme med utvendig glidelås, på innsiden er det en hengende innerlomme. Begge lommene har vannavisende glidelåser som ikke er 100% vanntette, men de holder unna damp og lettere regn. TiZIP glidelåsen i selve buksa er vanntett og er levert av det tyske firmaet Titex som lager sliker produkter i høyeste kvalitet.

I overkant på buksene sitter det et kantbånd som har flere hull slik at du kan feste ulike typer tilbehør. Det følger også med en avtakbar retractor som du kan plassere der du ønsker det på kantbåndet. Vadebeltet er elastisk og holdes på plass av en dobbel hempe i ryggen som gir deg mulighet til perfekt passform uansett kroppsbygging. Grusbeskytterne er fleksible med tett passform som sikrer at grus og sand ikke kommer inn i vadeskoene.

Teknisk info

  • Farge Charcoal
  • Glidelåser TiZip vanntett glidelås i front
  • Pusteegenskaper 7000
  • Stoff 4-layer Nylon Taslan
  • Vannsøyle 30000
  • Vekt 943g / size L

1803261520670
0 Produkter
7033840137257
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.