Rapala Scatter Rap Shad Deep RSL 7cm

Rapala Scatter Rap Shad Deep RSL 7cm

Rapala Scatter Rap Countdown RSL 7 cm

På lager
kr 189.00
Inklusive MVA

 

Wobbler til innlandsfiske. Scatter Rap® Shad Deep er en dyptgående wobbler som dykker kjapt ned til 3,6 meter, og den imiterer svømmebevegelsene til en flyktende byttefisk takket være sin Scatter Lip™. Shaden har bred side som vises på god avstand, og de attraktive imitasjonsfargene gjør den til et interessant bytte for rovfisk. Skarpe VMC® Black Nickel kroker som gir god gjennomtrengning.

 

Svømmedyp: 2,7 / 3,6m

Scatter Lip™ Concept:
Den uberegnelige Scatter Rap® aksjonen imiterer en skremt byttefisk som prøver å unnslippe rovfisk-angrep.  Det er formen på Scatter Lip™ som skaper bevegelsene. Disse unnamanøvrene tiltrekker seg oppmerksomhet og skaper angrepslyst hos alle arter rovfisk. 

Fiskeproffer har alltid brukt stangbevegelser og varierende teknikker til å trigge fisk til å angripe fiskeimitasjonen.  Scatter Lip™ skaper nettopp slike varierende svømmebevegelser som rovfisk ikke kan motstå. Varier innsveivingshastigheten når du fisker og Scatter Rap® vil gi deg mer fangst takket være sin unnvikende aksjon.

1706291023386
1 Artikkel
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.