Rapala Scatter Rap Shad Deep RSL 7cm

Rapala Scatter Rap Shad Deep RSL 7cm

Rapala Scatter Rap Shad Deep RSL 7cm
På lager
kr 189.00
Inklusive MVA

 

Wobbler til innlandsfiske. Scatter Rap® Shad Deep er en dyptgående wobbler som dykker kjapt ned til 3,6 meter, og den imiterer svømmebevegelsene til en flyktende byttefisk takket være sin Scatter Lip™. Shaden har bred side som vises på god avstand, og de attraktive imitasjonsfargene gjør den til et interessant bytte for rovfisk. Skarpe VMC® Black Nickel kroker som gir god gjennomtrengning.

 

Svømmedyp: 2,7 / 3,6m

Scatter Lip™ Concept:
Den uberegnelige Scatter Rap® aksjonen imiterer en skremt byttefisk som prøver å unnslippe rovfisk-angrep.  Det er formen på Scatter Lip™ som skaper bevegelsene. Disse unnamanøvrene tiltrekker seg oppmerksomhet og skaper angrepslyst hos alle arter rovfisk. 

Fiskeproffer har alltid brukt stangbevegelser og varierende teknikker til å trigge fisk til å angripe fiskeimitasjonen.  Scatter Lip™ skaper nettopp slike varierende svømmebevegelser som rovfisk ikke kan motstå. Varier innsveivingshastigheten når du fisker og Scatter Rap® vil gi deg mer fangst takket være sin unnvikende aksjon.

1706291023386
1 Artikkel
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.