Stangsett haspel

Stangsett: Ferdige pakker med fiskestang og fiskesnelle finner du her!

Et ferdig stangsett med en forhåndsutvalgt fiskestang og tilhørende snelle er ofte en bra løsning for dem som ikke fisker så mye eller som ikke har noen store preferanser for hva slags fiskestang og -snelle man er ute etter. Prismessig er det ofte en del å spare på å velge en ferdig pakke ettersom mange leverandører setter sammen slike sett med stang og snelle. Ofte varierer det riktignok litt fra sesong til sesong hva vi har av tilgjengelige stangsett, men ta en titt nedenfor på det vi har å tilby nå for tiden.

Stangsett med sene og... Stangsett med sene og... 2
  • -kr 727.00
  • Pakke
kr 2,449.00 kr 3,176.00
. Her har vi satt sammen et sett med meget bra kvalitet som er utviklet av våre egne fiskegale medarbeidere. Settet består av Rogis Coastland-stang i størrelse 7ft eller 9ft, samt Rogis Harmony-snelle i størrelse 10 eller 20. I tillegg får du en Rogis braided fiskesene i valgfri størrelse med på kjøpet til halv pris, og så hiver vi også inn to stk....

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.