Et godt resultat etter selvskutt kjøtt eller selvfanget fisk fordrer at fiske- og viltkjøttet er preparert godt og pakket riktig. Det kan bli mange gode middager gjennom vinterhalvåret dersom man både har preparert kjøttet i forskjellige varianter som steik, kjøttdeig og pølser, samt at man har fisk som gjerne er til steiking og røyking.

Gode kjøttkverner er viktig for å lage kjøttdeig og farsemat, og vårt utvalg innen kjøttkverner og tilhørende utstyr burde være dekkende for deg. Å eie en kjøttkvern gir deg full kontroll på kjøttet ditt og du kan da styre ingrediensene og tilføre det du ønsker av krydder og annet til maten.

Kvernene kan behandle nesten hva som helst, både fisk/kjøtt, men også grønnsaker og en del frukt. En av våre pølsestappere bidrar også til å lage noen nydelige pølser til middagsbordet ditt.

En god vakuumpakker er viktig når du skal forberede kjøttet eller fisken for lagring i fryseren. Det å fjerne luften fra plastposene slik at maten fryses med minst mulig luft er helt ideelt til å konservere mat lenger, og vakuumert mat holder seg gjerne fire til fem ganger så lenge som mat du ikke har vakuumert.

Dette gjelder også for kjøtt eller fisk man har i kjøleskapet – holdbarheten øker betraktelig når maten ikke er i kontakt med luft. Sjekk ut vårt utvalg av vakuumpakkere samt tilhørende poser med forskjellig posestørrelse her og sørg for at du gir drømmefangsten din så lang levetid som mulig i fryseren slik at den kan nytes lenge.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.