Det å lage mat er et fagfelt i seg selv, og selv om vi kjenner en del til den delen som går på å fremskaffe mat til kokken, så skal vi ikke påberope oss noe stjernekokkstatus – vi er gode til ganske mye innen jakt og fiske, men selve matlagingen har vi stor respekt for.

Det er selvsagt skrevet en enorm mengde bøker og nettartikler på nettopp oppskrifter og matlaging, og felles for dem alle er vel at det koker ned til én ting – smak og behag kan ikke diskuteres!

Det finnes mange gode steder og samlinger på nett med oppskrifter, både for vilt og fisk, og nedenfor er et knippe velkjente og dekkende nettsider på området:

-      www.matprat.no

-      www.kulinarisk.no

-      www.godt.no

-      www.matoppskrift.no

-      www.mineoppskrifter.no

Denne oversikten fra NJFF sitt Jakt & Fiske-blad er også spesielt myntet mot det man kan tilberede av selvfangst og kan dermed være nyttig.

Men det viktigste av alt – det man lager av middagsretter med vilt eller fisk som man har fanget selv smaker som regel veldig mye bedre enn kjøpematen. Ganske rart i grunnen…

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.