Garmin Instinct

Garmin Instinct

Garmin Instinct

På lager
kr 3,449.00
Inklusive MVA

 

Garmin Instinct Solar er klokken med et robust design for den som lever et aktivt liv. Med en fantastisk batteritid, en rekke smartfunksjoner, trådløs tilkobling og funksjoner som gir oversikt for helsestatus. Instinct Solar kan tilby ubegrenset batteritid i batterisparingsmodus, som gjør at man slipper å lade, forutsatt at klokken eksponeres for tilstrekkelig mengde sollys. I ekspedisjonsmodus leveres klokken med forbedret GPS-funksjonalitet, som kan gi mer enn to måneders batteritid. I smartklokkemodus får man 24 dager batteritid, og med riktig mengde sollys kan batteriet vare opptil 50 dager. Det er enkelt å gjøre endringer for å forlenge batteritiden via Power Manager. 

 

Solcellebatteri og høy standard

 

Avhengig av soleksponering, kan Instinct gi enestående batteritid til den som elsker å være ute i solen. Se hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden til klokken, slik at du kan gjøre endringer som forlenger batteritiden underveis. Instinct er laget i henhold til den amerikanske militære standarden 810 for motstandsdyktighet mot varme, støt og vanntett (vurdert ned til 100 meter).

 

Smarte funksjoner

 

Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for surfing, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, styrke med mer. Få pulsdata og varsler om pulsen din er for høy eller lav når du hviler. Finn ut hvor hardt hjertet ditt jobber under aktiviteter, selv under vann. En pulsoksymetrisensor brukes for å måle hvor godt kroppen din tar opp oksygen. Dette kan brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking. Pulsvariasjon brukes til å beregne stressnivået ditt, slik at du kan se om du har en rolig, balansert eller stressende dag. Energimåling optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.

 

Navigasjon 

 

Få tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo). Naviger med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer som overvåker været og et 3-akset elektronisk kompass.Trackback ruting navigerer deg tilbake til startpunktet, enkelt og praktisk.

 

Smartvarsler

 

Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel enhet. Du kan også se planene for dagen med et eget kalenderskjermbilde.    

 

Spesifikasjoner:         

 

    • Fysiske mål: 45,0 x 45,0 x 15,3mm   
    • Skjermstørrelse: Tilpasset design med 2 vinduer (23 x 23 mm)   
    • Skjermoppløsning: 128 X 128 piksler   
    • Tilkobling: Bluetooth, ANT+      
    • Sensorer: GPS, GLONASS, Galieo, Pulsmåler på håndleddet, Barometisk høydemåler, Kompass, Gyroskop, Akselerasjonsmåler, Termometer, Pulsoksygenakklimatisering

    • Batteri: Oppladbart

    • Batterilevetid: Opptil 68 dager i ekspedisjonsmodus med solcellelading 

    • Innebygd minne: 16MB
    • Musikklagring: Nei
    • Vanntetthet: 10 ATM
    • Vekt: 53 gram   

  

I esken:

 

    • Instinct Solar klokke

    • USB lade-/-datakabel

  • Produktinformasjon/dokumentasjon
2010231332634
1 Artikkel
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.