Gerber Exo-Mod Caper
Gerber Exo-Mod Caper
Gerber Exo-Mod Caper
Gerber Exo-Mod Caper

Gerber Exo-Mod Caper

Gerber Exo-Mod Caper
På lager
kr 459.00
Inklusive MVA

 

Slitesterk kniv som passer til alle typer jakt og friluftsliv takket være den lette vekten og etuiesystemet gjør det mulig å stable flere etuier i samme serie oppå hverandre og dermed gjør det mulig å bære flere kniver og verktøy på samme side uten at de kommer i veien. Med full tang og håndtak med grepvennlige egenskaper får du riktig kontroll når du bruker kniven. Den spisse delen på enden av kanten sammen med den tannede overflaten som gir pekefingeren ekstra støtte gjør det enkelt å skjære når det trengs. Bladet er laget av 7 cr rustfritt stål og har en glatt kant.

Exo-Mod-serien er en videreutvikling av Gerbers populære Vital-serie. Med patenterte etuier som enkelt kan stables med ett klikk, vil det være mulig for deg å bære flere Exo-Mod kniver og verktøy samtidig ved siden av hverandre. Exo-Mod-produkter er lette i vekt og kommer ikke i veien når du trenger å komme deg rundt. Gir godt grep selv om du er våt på hendene eller bruker hygienehansker.

Exo-Mod gir kontrollerte bevegelser under bruk takket være full-tang-konstruksjon, ergonomiske håndtak og tannflater for ekstra støtte. Håndtakene i oransje gjør at knivene og verktøyene er lette å finne på bakken. Lag din egen Exo-Mod combo for jakt eller utendørs eventyr!

2008211653281
2 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.