Ballistol Stikk-Fri Myggspray 20ml

Ballistol Stikk-Fri Myggspray 20ml

Ballistol Stikk-Fri Myggspray 20ml
På lager
kr 49.00
Inklusive MVA

 

Ballistol Stikkfri er et genialt insektmiddel som beskytter mot alle typer blodsugende insekter. Både knott, mygg, klegg og tropiske fluearter, samt flått. Beskyttelsen varer opptil 8 timer.

 

Stikkfri har blitt testet og godkjent som komplett ufarlig og fri for toksikologiske ingredienser. Den er testet i bruk på alle kontinenter, fra Brasils tropiske jungler, mygginfesterte finske skoger, subtropiske regnskoger i Himalaya og Afrika, samt i Australia. Stikkfri beskytter også mot UV-stråling med solfaktor 6. Mens andre myggmidler kan virke stressende på huden spesielt ved langvarig bruk, inneholder Stikkfri planteoljer som virker pleiende. Og så lukter den behagelig!

 

Stikkfri kan også fint brukes på husdyr som hund, katt og hest. Den er enklere i bruk enn flåtthalsbånd og midler som dryppes i pelsen, da denne påføres kun ved behov. Hopper hunden i vannet, er det bare å påføre litt ekstra etterpå. I og med at middelet er ufarlig, slipper man også Ã¥ tenke på håndvask etter Ã¥ ha klappet den.

 

Brukstips til hund:

Stikkfri er helt optimal i kombinasjon med tabletter som Bravecto (fås hos dyrlege). Disse midlene tar livet av flåtten i det den setter seg fast, og gir langvarig beskyttelse. Dog hindrer den ikke flåtten i Ã¥ feste seg. Om man så går på tur i utsatte områder, påføres Stikkfri i tillegg som en ekstra beskyttelse.

2104091757621
14 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.