Lawson Salmonrigger II 8ft 2-delt

Lawson Salmonrigger II 8ft 2-delt

Lawson Salmonrigger II 8ft 2-delt
På lager
kr 1,299.00
Inklusive MVA

 

En serie trollingstenger spesielt utviklet for dorgefiske med dyprigg, planerboard, sideparavaner og divere. 
Stengene er utstyr med mange og tette stangringer for maksimal utnyttelse av klingens kurve og ryggrad når storfisken raser av gårde. Kryssbutt i gummi gir godt feste i stangholderen så stengene ikke vrir seg. Finger formet front foam for et godt og behagelig grep om stanga når fisken skal pumpes inn.
Denne utgaven av våre trollingstenger har også fått et trigger snellefeste som gjør grepet rundt staga mer stabilt og behagelig. Dette kommer veldig til sin rett når man skal sette ut en stang og samtidig har hendene fulle med utløserkyper, planerbordline, ++.
Ikke er det i veien under selve fighten heller! Lawson Trout og Salmonrigger II er toppmyke stenger spesielt beregnet til dypriggfiske. Stengene spennes opp via utløser og toppen skal peke rett ned i vannet for å stramme opp snøre bukten mellom utløser og stangtopp mest mulig.
Ved bruk av stangparavan og større divere så er Salmonrigger II er klar vinner. Vekt 285 gr.

1905151427635
1 Artikkel
No reviews

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.