Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.

Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.

Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.

Kaliber
På lager
kr 18,739.00
Inklusive MVA

 

.

Browning X-Bolt Nordic Light Black Adjustable er fra hovedserien til Browning i Norge og er en perfekt rifle for den typiske norske jegeren – uansett erfaringsnivå!

 

Hva gjør X-Bolt’en så unik i det norske markedet?

X-bolt’en er hendig, slank og lett, har suverene brukeregenskaper og fantastisk presisjon. Den er en av markedets sikreste rifler og har bedre garantier enn alle andre (10 år). Når man legger til at den har en svært konkurransedyktig pris er det ikke så rart at dette i flere år har vært Norges mest solgte jaktrifle.

 

Ekstremt slank

Ved å rotere de tre låseklakkene 60 grader og flytte kikkertskruene ut fra sentrum av låskassen, har Browning klart å slanke låskassen voldsomt. Sammen med trommelmagasin gjør dette at X-Bolt'en har blitt verdens slankeste 5-skudds boltrifle. Det gjør også at vekta blir ekstremt lav uten at Browning har måttet ty til plastdeler for å få dette til. Det slanke designet er viktigste bidragsyteren til at rifla ser så bra ut.

 

Ekstrem presisjon

Alle riflene blir testskutt på fabrikk med seks skudd, og for å bli godkjent skal alle skuddene sitte innenfor 2,5 cm. på 100 meter. Dette oppnås blant annet gjennom ei pipe av ekstremt god kvalitet, svært solid låsing av kikkertklakkene og ikke minst konkurransebedding av låskassen. Her er det foretatt en skikkelig børsemakerbedding både rundt fremre og bakre festepunkt av kassen.

 

Enkel å skyte bra med

For lettere å utnytte presisjonspotensialet i rifla har våpenet et revolusjonerende avtrekk med super feathertrigger – et avtrekk praktisk talt uten kryp. Vekta kan du selv justere etter behov. Kolbekappa er svært myk for behagelig rekyl og er konstruert slik at kolben beveger seg nedover og bort fra kinnet under rekylen. Dette gjør at våpenet tross lav vekt er usedvanlig behagelig å skyte med.

 

Alle typer sikkerhet i fokus

Sikringen er ideelt lokalisert på kolbehalsen. Den sikrer både avtrekker, avtrekkerhake og tennstempel samtidig som den låser hevarmen i nedre posisjon. For at du skal kunne tømme våpenet uten å måtte avsikre, er X-Bolt utstyrt med en boltutløser på hevarmen som frigjør hevarmen om den trykkes inn. I motsetning til de fleste andre boltrifler vil ikke press oppover på hevarmen før avsikring medføre at våpenet blir vanskelig å avsikre – en problemstilling Browning har løst ved å fjærbelaste denne låsingen. For øvrig har våpenet fått en ekstra kraftig utdrager, silkeglatt ladegrep og en rekke funksjoner som sikrer at både prosjektilet og hylsa beskyttes ekstra mot skader.

.

Tilpasset det norske markedet.

Alle X-Bolt-rifler har forholdsvis korte løp og er fabrikkgjenget for lyddemper med gjengedimensjon til MF14x1,0. Syntet-utgavene leveres med gummiarmert stokk, eller Dura Touch som Browning kaller det, for sikkert grep også i godt norsk regnvær.

 

  • Skjefte i høykvalitets komposittmateriale.

  • Lydløs med gummiert finish (Dura Touch).

  • Utmerket avtrekk - Super Feathertrigger.

  • Justerbar kolbekam.

  • 4-skudds trommelmagasin.
  • Beddet fra fabrikk.

  • 51-53 cm flutet løp.

  • Ferdig gjenget for lyddemper MF14x1,0.

  • Vekt: 2,8-2,9 kg.

  • X-Bolt leveres i tre låskasselengder tilpasset kaliber.

 

I motsetning til de aller fleste konkurrentene er ikke bare løp og låskasse rustfritt. Her er alt gjennomført til siste skrue. Vi minner om at rustfritt løp kan være klokt å ha når lyddemper benyttes for den som noen ganger glemmer å ta av lyddemperen etter bruk.

X-Bolten produseres i stål fra Shikoku i Japan hvor fabrikken ligger, og er kjent for å være blant verdens aller beste karbonstål. På rustfrie modeller er ALLE komponentene i rustfrie materialer ulikt de aller fleste konkurrenter.

Stokken er også unik, og er sterk og solid uten den typiske lyden fra en hul stokk. Videre er den gummiert for bedre grep og minimal lyd mot kvister og kratt. Epoxy-beddet etter alle kunstens regler.

.

Kort fortalt – du finner ikke noe bedre rifle til den norske jegeren!

.

Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj. er med svart løp og justerbart kinnstykke. Dersom du er ute etter andre Browning-modeller kan du se hvilke andre modeller vi har i vår Browning-meny for rifler. Se gjerne også våre X-Bolt riflepakker med svært gode pakketilbud. 

.

Husk å sende oss innvilget våpensøknad i original versjon samt kopi av legitimasjon. Dette sendes til:

.

BUAS Outdoors AS

Sandnesveien 20

4330 Ålgård

1910181251803
17 Produkter
50000842
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.