Guideline The Nature Mug Sort
Guideline The Nature Mug Sort
Guideline The Nature Mug Sort
Guideline The Nature Mug Sort

Guideline The Nature Mug Sort

Guideline The Nature Mug Sort
På lager
kr 129.00
Inklusive MVA

 

Guideline The Nature Mug er laget av stål i en generøs størrelse for å drikke en rykende varm kopp kaffe eller du kan bruke den til havregrynsgrøten om morran.

Fluefiske og natur henger tett sammen og gode opplevelser er avhengig av et godt miljø og sunne vassdrag. For et firma som Guideline så hviler hele vår eksistens på dette grunnlaget. Grafikken på denne koppen symboliserer totalopplevelsen av fluefisket. Og husk! Alt du tok med deg ut i naturen skal være med tilbake og la det gå god sport i å forlate et sted så uberørt som mulig.

Denne koppen er laget av stål i en generøs størrelse (360ml) for å drikke en rykende varm kopp kaffe eller du kan bruke den til havregrynsgrøten om morran. Koppen har en solid emalje som tåler mye varme før den sprekker. Du kan sette koppen nærme bålet for å holde innholdet varmt eller sette den på primusen for en hurtig oppvarming. Ikke putt den i microbølgeoven!


 

  • Kan vaskes i oppvaskmaskin.
  • Sertifisert til bruk med mat/drikke.
  • Unngå å bruke eddik og sterke oppvaskmiddler med polerende effekt. det kan skade belegget.
  • Ulik mat og drikke kan lage flekker i emaljen, helt ufarlig og det er sjarmerende med litt patina!
  • Kommer i en pappeske med fine motiver på som egner seg som gaveeske.
2103091052689
1 Artikkel
No reviews

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.