Daiwa Ballistic MQ LT

Daiwa Ballistic MQ LT

Daiwa Ballistic MQ LT
Snelle Str
På lager
kr 3,279.00
Inklusive MVA

 

Ballistic du har blitt kjent med og elsker har blitt redesignet og oppgradert. Fortsatt med LT Concept for det ultimate innen lett og tøff ytelse - nå komplett med vår Monocoque Body (MQ) for enda mer kraft og en mer kompakt ramme. En MQ-rammedesign gjør at vi kan montere et større gir på innsiden av snellen, noe som gir kraft og lang levetid til utstyrssettet ditt. En 360 graders innskrudd sideplate fjerner behovet for tradisjonelle sideplateskruer, noe som gir et mer kompakt og mer værbestandig hus.

 

Ved å bruke vårt helt nye ZAION-V rammemateriale, som er en mer bearbeidbar blanding enn vår standard Zaion, lar oss ha Zaion-V i et bredere utvalg av hjul. Zaion-V er veldig lik Zaion i funksjon, og er ekstremt slitesterk, korrosjonsbestandig og stiv. Komplett med en Magsealed hovedaksel for å forhindre inntrenging av vann og rusk, er Ballistic MQ LT klar til å ta de tøffeste kampene.

 

Snellen er langkastet og ekstremt jevn ved å bruke et 8-lagersystem, og med modeller fra 1000 til 4000, er Ballistic LT-serien med spinnende hjul designet for et bredt spekter av viltfisk med mange forskjellige teknikker.

2304251724276
6 Produkter
043178619384
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.