NT8 Double Hand - 4pc

NT8 Double Hand - 4pc

NT8 Double Hand - 4pc
Snøreklasse
På lager
kr 9,850.00
Inklusive MVA

 

NT8 karakteriseres med en medium/rask aksjon som lader dypt og presist. Stangserien har en fantastisk rå tilbakeslagshastighet som responderer lett med økende arbeidskraft, når du ber om det. Med sin imponerende løfteevne for synkelinefiske vil denne dype, men raskere aksjonen fungere utmerket for et bredt spekter av kast, liner og kastestiler. Kombinasjonen av teknologi, materialer og vår erfaring gjør oss i stand til å bygge stenger med mer ytelse og kraft enn noen gang før. Gjennom avanserte tester har NT8 vist seg å være de sterkeste og letteste stengene vi noensinne har utviklet. Her får du en fluestang som er en ren nytelse å kaste med og gjør det til en fryd å gå lange, intense økter langs elva eller kysten.

 

Alle våre NT8 stenger, inkludert Fario er laget av et ultra elastisk IM8-46T karbonmateriale med minimal bruk av resin (lim) som gjør det mulig å lage fjærlette klinger med forbedret følsomhet og spenst. Sammen med dette bruker vi to lag av extremt tynn grafitt (carbon scrim) med forskjellig kryssvevd struktur. Resultatet er lynrask tilbakeslagshastighet (recovery), lengre kast og forbedret kompressjonsstyrke. Denne konstruksjonen utmerker seg også på en annen måte. Du vil definitivt bli overrasket over evnen disse stengene har til å kjøre og overvinne fisk med minimal bruk av kraft. Nano limet øker styrke og holdbarhet på stenger. Kasting og kjøring av fisk forsåsaker utallige bøyninger av klingen, Nano materialet vi benytter i NT8 gjør stangen motstandsdyktig mot ytre støt, indre spenninger og materialtretthet. Egenskapene i våre NT8 modeller beskrives enkelt med: Slitestyrke, lav vekt og høy spenst.

 

  • Håndtaket er i portugisisk Super Grade kork med gummikork forsterkede kanter.
  • Karbongrå klinge med sateng finish.
  • Lettvekts Titanium-anodiserte enbente ringer.
  • Fuji KW linefører ringer.
  • Snellefeste i aluminium med innlegg som simulerer strukturen i et nano-forsterket grafittmateriale.
  • NT8 stenger blir levert med Air Mesh stangtrekk og lettvekts stangtube.
2102251446264
1 Artikkel
7033841045162
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.