Guideline Experience DW Vest

Guideline Experience DW Vest

Guideline Experience DW Vest
På lager
kr 1,499.00
Inklusive MVA

 

Dette er vesten for deg som ikke har behov for å bære med deg mange store fluebokser. De justerbare lommene gir deg rom for å vade dypt når behovet melder seg uten at vesten- og innholdet behøver å bli bløtt. Det er egne lommer til småsaker og to verktøygarasjer som holder verktøy og kjemi på plass slik at det ikke henger og slenger samtidig som det er lett tilgjengelig via glidelåsen. Vi har laget denne vesten med tanke på laksefiskeren og minimalisten i blant ørretfiskerne.

 

Experience DW vest har unike justeringsmuligheter- og fleksibilitet. Du kan heve-senke lommene med 12cm for dyp vading eller for din foretrukne plassering. Åpne spennen på toppen og trekk lommen opp eller skyv ned. Vesten har rask og enkel integrering med våre Alta- og Experience ryggsekker, front stykkene monteres på skulderreimene på sekken ila. sekunder. Skuldre og frontreimene på vesten har polstring som sikrer meget god bærekomfort og jevn fordeling av vekt på kroppen. Vesten i seg selv er svært lett, 543gram.


DETALJER


 

Justering/Størrelse:Vesten kommer i en størrelse som passer alle. Det er justering på topp ved skuldre og i sidene. Reimene har fleksible bånd rundt seg slik at de ikke flagrer og henger seg opp i fluelina. Nedentil er det en magnetisk spenne på et elastisk bånd som trekker lommene mot senter slik at du har god bevegelsesfrihet til kastingen. På toppen er det en justerbar spenne hvor du kan regulere avstanden mellom lommene oventil.

Kapasitet/Volum:Utvendig størrelse pr. side er: 24cm høy, 13cm bred og 8 cm tykk. Lagringsvolumet er på 871 CM3 eller 0,9L. Dette lar deg f.eks ha med 1 stk. av de største Dewitt boksene, Salar eller C&F pr. side. Maksimal størrelse på en flueboks pr. side er 24cm lang 11cm bred og 5cm tykk.

Detaljer Foran:
- Bortsett fra borrelåslappen på venstre side så har begge siden lik konfigurasjon for å gi deg maksimal frihet for organisering.
- Det er en stk. utvendig meshlomme på hver side hvor du kan putte fortomsmaterialer eller kjemi mens du fisker.
- Rett bak fronten er det en smal lomme i full høyde med glidelås på siden som er et naturlig sted å putte småsaker som fortommer, Floatemiddler, etc.
- På utsiden er det små nylon løkker hvor du kan sette fast peanger, henge Floatemidler o.l.
- Verktøygarasjen er lett tilgjengelig via glidelåsen og har to stk. retraktorer som kan plasseres på samme side eller hver for seg, du Floatter de enkelt. Det er også fleksible band som holder tilbehør fast/reduserer at det slenger og løkker hvor du setter fast peangen. Peang og klipper stikker litt ut slik at du enkelt kan få tak i dem uten å måtte åpne glidelåsen.
- Innsiden har Dynamite farge som gir god kontrast mot utstyret som er der.

Ryggdelen:På ryggen er det to meshlommer med en belgkonstruksjon slik at de ekspanderer når du fyller dem opp. Den store lommen kan romme vadejakka, camelback drikkesystem og mer. Den øvre er mindre og mer egnet til dypere vading. Begge lommene har enveis glidelås. I tillegg finner du håvfeste og hull til å trekke ut slangen til drikkesystemet.

2003131240508
2 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.