Guideline ULS Hybrid
Guideline ULS Hybrid
Guideline ULS Hybrid
Guideline ULS Hybrid
Guideline ULS Hybrid
Guideline ULS Hybrid
Guideline ULS Hybrid
Guideline ULS Hybrid

Guideline ULS Hybrid

Guideline ULS Hybrid
Modell
På lager
kr 3,999.00
Inklusive MVA

 

Takket være suksessen til vårt ULS-snøresystem og det brede bruksområdet til konseptet, så vi potensialet for å utvikle noen "spesialiserte" stangmodeller, basert på testresultater fra bruk med ULS 3D + og Multi Tip-snører. Vi har hatt forespørsler om å utvikle ultralette, små tohåndsstenger en god stund nå. Vi bestemte oss for å bygge disse med en variant av våre Switch håndtak for å matche den kortere stanglengden. Under testfiske opplevde vi at de var fantastiske som enhåndsstenger, og med sitt spesielle håndtak falt det oss naturlig å kalle dem for "ULS Hybrid", da de definitivt er en mellomting mellom en enhånds- og switchstang. Den tiltenkte bruken for stengene var elvefiske etter laks, sjøørret og ørret. Stengene egner seg også godt til fiske fra land eller båt etter gjedde, abbor og regnbueørret.

 

Disse stengene er svært enkle å håndtere under enhånds speykasting! Den dype, kraftfulle aksjonen sørger for at stengene har stor toleranse for "kastefeil" i ankringsfasen og den lengre slaglengden gir også kasteren bedre tid når fortommen treffer vannet til å planlegge utkastet. Du får lett kontakt med bunndelen og den distinkte katapulteffekten kommer av seg selv ved veldig lite bruk av kraft. Lite kraftbruk i kastet, men veldig godt betalt med gode kastelengder er feelingen når man kaster med disse stengene.


ULS Hybrid har høymodulus grafitt med lite resin, liten klingediameter og er svært lette i vekt. Stengene har en rask og dyp aksjon som er perfekt for å brukes sammen med ULS og Ultra Compact klumper. WF snører med kortere klump som Bullet og Fario fungerer også veldig bra.

  • Sort matt snellefeste i satinfinish.
  • Enbente snakeringer og lineførere som eliminerer problemet med at snøret vikler seg inn i dragringen når du skyter line.
  • Sort klingefarge i matt, satin finish.
  • Matchende mørkegrå surringer med grønn metallic pyntetråd.
  • Leveres i lettvekts stangtube med trekk.
ULS Hybrid  10' #6 128g 4 13-15g / 200-230 grains 14g
ULS Hybrid  10' #7 130g 4 17-19g / 260-290 grains 16g
ULS Hybrid 10' #8 132g 4 19-21g / 290-325 grains 18g
104543
2 Produkter
7033841045438
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.