RSi 9 6 4-piece
RSi 9 6 4-piece
RSi 9 6 4-piece
RSi 9 6 4-piece

RSi 9 6 4-piece

RSi 9 #6 4-piece
På lager
kr 4,699.00
Inklusive MVA

 

RSi er laget for hardt fiske i saltvann og ferskvannsfiske med streamere. Fluestengene har en kraftig bunndel og rask aksjon som henter seg fort inn når du kaster. Fuji KW ringer sørger for null kluss når du skyter lina mot horisonten!

 

Guideline RSi er en serie lette stenger med kraftig bunndel og rask aksjon som henter seg fort inn når du kaster. Klingene er bygget opp av ulike typer grafittmateriale med avanserte strukturer og forsterkningslag. Hver enkelt stang er utviklet og designet for sitt spesifikke bruksområde. Etter en intern stemmerunde ble vi enige om sort matt klinge, mørke surringer og røde detaljer på snellefeste og pyntesurringer. På stengene sitter det hardanodisert sort snellefeste og korkhåndtak i 5A kvalitet med full wells fasong og fighting butt.
  
For å finne en løsning på problemet med snøre som vikler seg rundt dragringen når du skyter line endte vi tilslutt opp med den stilfulle Fuji KW ringen. KW ringene luter framover og under vår testing av disse ringene så har de så å si eliminert dette problemet. Øvrige ringer er enbente hardcrome i lineklasse #5 til 9. Og tobente hardcrome snakeringer i klasse #10 til 12. Stengene leveres med pustende stangtrekk i en lett og kraftig tube med 1680D cordura.
  
Du kommer å oppdage at RSi stengene er individuelt tilpasset sitt spesielle bruksområde og type fiske. Stengene i klasse #5 og #6 er raske, delikate og har sin naturlige plass når det kommer til lett saltvannsfiske etter sjøørret eller innlandsfiske etter ørret og regnbue. RSi i klassene #7 til #9 er arbeidshester som med fordel kan brukes til arter som bonefish og permit på varmere breddegrader. De kommer også til å bli det naturlige valget for dedikerte gjeddefiskere og storørretjegere. I klasse #10 til #12 finner du stenger som kan temme raske og sterke fisker som tarpon, tuna, giant trevallt og liknende arter.

RSi 906 9' #6 101g 4
1704101241730
1 Artikkel
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.