SA Headway Tips Dk Green S3

SA Headway Tips Dk Green S3

SA Headway Tips Dk Green S3

Snøreklasse
På lager
kr 399.00
Inklusive MVA

 

For to år siden fikk vi ideen om å designe et nytt snøresystem for tohåndsstenger. For å få dypere innsikt i det skandinaviske markedet og behovene til skandinaviske laksefiskere, startet vi med å intervjue en rekke fluefiskebutikker i Skandinavia. Gjennom disse intervjuene lærte vi hvordan vi kunne forbedre og optimalisere eksisterende lineserier på markedet. Full av innspill og entusiasme, satte vi oss deretter ned og designet de første prototypene.

I utviklings- og testfasene samarbeidet vi med noen av de mest erfarne laksefluefiskerne, fluekasterne og representantene fra fiskebutikker i Norge. Vi er stolte av å kunne si at den resulterende line- og spissserien er den mest grundig testede og finjusterte serien vi noensinne har designet for Scientific Anglers. Linene og tipsa presterer like godt for både nybegynnere og eksperter, uansett hvilken moderne høy-moduls tohåndsstang du velger å bruke.

9ft / 75gr = 5g.

12ft / 110gr = 7g.

15ft / 140gr = 9g.

18ft / 170gr = 11g.

2305081835629
1 Artikkel
840309141901
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.