Guideline Vosso Dark Azur
Guideline Vosso Dark Azur
Guideline Vosso Dark Azur
Guideline Vosso Dark Azur
Guideline Vosso Dark Azur
Guideline Vosso Dark Azur

Guideline Vosso Dark Azur

Guideline Vosso Dark Azur
Størrelse
På lager
kr 5,299.00
Inklusive MVA

 

Vosso HD er designet for fiskeren som ønsker litt mer vekt mellom hendene for bedre balanse på lengre stenger. Ekstra vekt bidrar til å øke oppspenningen når du speykaster, noe erfarne kastere vet å sette pris på. HD snellene har hel bakvegg på huset som gir dem et herlig klassiskt preg. Snellen består ellers av de samme moderne løsningene du finner på de øvrige Vosso snellene som har gjort dem til et skikkelig "State-Of-The-Art" valg for krevende fiske.

Vosso er våre mest solide og avanserte sneller, som kombinerer et slående design med superstabil konstruksjon. Alle snellemodeller kommer med hel innvendig ramme som forhindrer at skytelinen kiler seg mellom hus og spole. Skivebremsen består av karbon- og rustfrie plater og er helt upåvirket av ytre faktorer som temperatur, fukt og skitt. Bremsen justeres med det store innfelte bremserattet som har et bredt spekter av innstillinger. Dette gir perfekt finjustering av bremsen og eliminerer dessuten risikoen for "over-justering" i kampens hete. Den innfelte snellefoten gjør at snellen kommer nærmere stangen, reduserer dreiemomentet og gir bedre balanse. Vosso er laget for fiske etter laks, sjøørret, steelhead og tropiske arter. Solide sneller som har meget god kapasitet for størrelsen.

 
#911 størrelsen passer for tohånds i klasse #8/9 til #10/11.
#1113 er for det kraftigste fisket med 15/16 fots stenger i klasse #10/11 og 11/12.

  • Innfelt snellefot for optimal balanse.
  • Fortomsholder på snellens underside forhindrer at linen floker seg under transport.
  • Vanntett bremsesystem.
  •  Lett å bytte sveiveretning, krever ingen verktøy.
  • Overdimensjonert spole for rask innsveiving.
  • Hard eloksering for lang levetid ved saltvannsbruk.
  • CNC frest av et stykke T6061 aluminium.
  • Matt Dark Azur snelle med Blå bremsesylinder.

190420128447
1 Produkter
1911031524739
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.