Guideline LPX Coastal 9,3ft SH
Guideline LPX Coastal 9,3ft SH
Guideline LPX Coastal 9,3ft SH
Guideline LPX Coastal 9,3ft SH
Guideline LPX Coastal 9,3ft SH
Guideline LPX Coastal 9,3ft SH
Guideline LPX Coastal 9,3ft SH
Guideline LPX Coastal 9,3ft SH
Guideline LPX Coastal 9,3ft SH
Guideline LPX Coastal 9,3ft SH

Guideline LPX Coastal 9,3ft SH

Guideline LPX Coastal 9,3ft SH
Snøreklasse
På lager
kr 4,999.00
Inklusive MVA

 

Guideline LPX Coastal er neste generasjon fluestenger for predator- og kystfiske utviklet med førsteklasses miljøvennlige komponenter og en mer bærekraftig produksjonsteknikk.

Nye materialer, solid fokus på miljø og et nytt tankesett i å designe de ultimate fluestengene for kyst- og predatorfiske; LPX Coastal er virkelig bemerkelsesverdig! En kompromissløs stangserie laget for røft fiske etter storørret med streamere, sjøørretjakt langs kysten eller din drømmetur til tropiske destinasjoner.

 

Takket være nye materialer og byggeteknikk kan vi lage lengre stenger som føles ut som om de er kortere. Dvs. lav svingvekt og topplette stenger med rask akselerasjon gjennom kastbevegelsen som er mer forbundet med kortere stenger på 9fot. Ny måte å legge karbondukene på og nye materialer gir svært lette klinger og kjennes ut som en 9 foter når du kaster. Alt i alt, samme egenskaper som en 9foter men med større rekkevidde. Vi valgte å lage stengene i klasse 5-6-7 i 9'3" fordi dette gir bedre rekkevidde når du står utvadet og kaster (lengre avstand mellom vannet og stangtuppen). Vi er opptatt av praktisk fiske og vår erfaring er at disse stengene ikke er mer påvirket av vind enn tradisjonelle 9fotere. Å presse stangen gjennom vinden føles tyngre når du kommer opp i lengder på 10fot eller mer, da blir stengene også langt mer topptunge.

 

Modellene i klasse 8-10 har vi valgt å lage i 9fot siden disse er primært laget for å kjøre større fisk og for å holde nede trykket på håndleddet med disse tyngre fluesnørene. Mye av det kraftigste fisket skjer fra båt og man har heller ikke behov for ekstra rekkevidde. Les mer om "Pros and Cons of 9’3” vs. 9’ length in Coastal Flyrods" på bloggen vår. Aksjonen er rask med en rask tilbakeslagshastighet. Sammenliknet med tidligere saltvannsstenger så er LPX Coastal lettere, spenstigere og de kjennes mer levende med en noe dypere bøyningskurve. Dette gjør dem både mer lettkastet og mer tolerante i forhold til små kastefeil og maktbruk som ofte kommer når vi virkelig prøver å "dra på" for de lengste kastene.

LPX Coastal er resultatet av 3 års intens utvikling og søken etter å finne de optimale og best tilgjengelige løsningene for topp ytelse og en “grønnere” teknologi, i hver enkelt komponent og del av stangen. Den avanserte karbonstrukturen i disse stengene består av C.A.P (complex axial pattern / Komplekst aksialt mønster) og ensrettet fiberstruktur for maksimal styrke og lav vekt. Ensrettet fiberstruktur er en type karbonfibre som ikke er vevd og ligger i samme retning for maksimal styrke i lengderetningen av klingen. I et C.A.P mønster er lagene med prepreg plassert i ulike vinkler for å maksimere styrke og stabilitet i alle retninger. Egenskapene og de tekniske spesifikasjonene i denne stangserien er på et høyere nivå enn vår banebrytende Elevation stangserie. Spektakulær ytelse og styrke til tross for en utrolig lav vekt.

9'3" #5 & #6: De perfekte stengene for rolige dager på kysten eller i lune viker der du må kunne presentere små reker og mindre fluer til sky sjøørret som patruljerer. Også meget gode stenger til lettere streamerfiske etter innlandsørret fra land og fra flytering. Stengene har en kvikk og responsiv aksjon som enkelt setter fine, trange snørebukter. Toppdelen er velbalansert, følsom og lar deg fiske med tynnere spisser når det kreves.

 

9'3 #7 & 9' #8: Allroundstenger for kystfiske rundt om i Europa. Disse fluestengene er laget for å håndtere større fluer, mer vind, synkeliner og skyteklumper. Lav svingvekt og god kontakt mellom tupp og bunndel gjør dem til en fryd å både fiske- og kaste med på lange økter. Aksjonen er rask med en god følsomhet ned i den nedre trededelen av klingen som lades effektivt når du ber om det.

 • C.A.P M4.0 Technology (Complex Axial Pattern) med ulike lag 40T og 36T materialer i varierende vinkler.
 • Miljøvennlig polypropylen krympeslange rundt klingen når den produseres.
 • Uslipte klinger som ikke gir skadelige restprodukter/avfall.
 • Super Grade korkhåndtak for lang holdbarhet. Butter og framdelen på håndtak av EVA som er fri for formamid.
 • Miljøvennlig low-VOC epoxy på surringer og klinge.
 • Linefører ring i titan med superlette Zirconia.innlegg. Øvrige ringer er enbente snake på klasse #5-7, #8-12 har har vanlige snakeringer.
 • Stangtrekket er laget av resirkulert polyester levert av REPREVE™.
 • Stangtuben har lav diameter, 50mm og er laget av resirkulert PP (Polypropylene)
 • YKK NAUTILON glidelås som består av 89% kjemisk resirkulert polyester.
 • Ingen beskyttelsesplast på håndtak.
 • Alle modeller er 4-delte. 

Anb. Klumpvekt 17-19g / 260-290 grains
Deler 4
Lineklasse #7
Miljøfokus
 • Blyfri
 • GL ECO-Tech ™
 • Low Toxic Resins
 • PVC-Frie Stangtuber
 • Resirkulerte materialer
Stanglengde 9'3"
Stangtype Enhånds
Type Fiske
 • Ørret - Streamer
 • Kystfiske
Vekt 94g
2102101321472
5 Produkter
7033841058100
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.