NT8 Single Hand - 4pc
NT8 Single Hand - 4pc
NT8 Single Hand - 4pc
NT8 Single Hand - 4pc
NT8 Single Hand - 4pc
NT8 Single Hand - 4pc
NT8 Single Hand - 4pc
NT8 Single Hand - 4pc
NT8 Single Hand - 4pc
NT8 Single Hand - 4pc

NT8 Single Hand - 4pc

NT8 Single Hand - 4pc
Modell
På lager
kr 7,350.00
Inklusive MVA

 

NT8 er det ypperste innen Guideline fluestenger. Siste generasjons IM8-T46 High Tensile Karbon med Nano Silica forsterkningsteknologi. Premium kork, lette i vekt, sterke klinger, medium/rask aksjon og fantastisk tilbakeslagshastighet. 25-års garanti til første eier.

NT8 karakteriseres med en medium/rask aksjon som lader dypt og presist. Stangserien har en fantastisk rå tilbakeslagshastighet som responderer lett med økende arbeidskraft, når du ber om det. Med sin imponerende løfteevne for synkelinefiske vil denne dype, men raskere aksjonen fungere utmerket for et bredt spekter av kast, liner og kastestiler. Kombinasjonen av teknologi, materialer og vår erfaring gjør oss i stand til å bygge stenger med mer ytelse og kraft enn noen gang før. Gjennom avanserte tester har NT8 vist seg å være de sterkeste og letteste stengene vi noensinne har utviklet. Her får du en fluestang som er en ren nytelse å kaste med og gjør det til en fryd å gå lange, intense økter langs elva eller kysten.

 

Alle våre NT8 stenger, inkludert Fario er laget av et ultra elastisk IM8-46T karbonmateriale med minimal bruk av resin (lim) som gjør det mulig å lage fjærlette klinger med forbedret følsomhet og spenst. Sammen med dette bruker vi to lag av extremt tynn grafitt (carbon scrim) med forskjellig kryssvevd struktur. Resultatet er lynrask tilbakeslagshastighet (recovery), lengre kast og forbedret kompressjonsstyrke. Denne konstruksjonen utmerker seg også på en annen måte. Du vil definitivt bli overrasket over evnen disse stengene har til å kjøre og overvinne fisk med minimal bruk av kraft. Nano limet øker styrke og holdbarhet på stenger. Kasting og kjøring av fisk forsåsaker utallige bøyninger av klingen, Nano materialet vi benytter i NT8 gjør stangen motstandsdyktig mot ytre støt, indre spenninger og materialtretthet. Egenskapene i våre NT8 modeller beskrives enkelt med: Slitestyrke, lav vekt og høy spenst.

 

  • Håndtaket er i portugisisk Super Grade kork med gummikork forsterkede kanter.
  • Karbongrå klinge med sateng finish.
  • Lettvekts Titanium-anodiserte enbente ringer.
  • Fuji KW linefører ringer.
  • Snellefeste i aluminium med innlegg som simulerer strukturen i et nano-forsterket grafittmateriale.
  • NT8 stenger blir levert med Air Mesh stangtrekk og lettvekts stangtube.

NT8 Nano resin har en Silica basert Matrix (blanding). Konvensjonell CNT (Carbon Nano Tube) har en avlang struktur, der de enkelte molekyler har sterke fysiske egenskaper. Men når disse blir brukt i prepregene som brukes til å lage sports- og fritidsprodukter, viser de uregelmessigheter i mønsteret. Noen er sterke og noen er skjøre. De har for det meste også et ugunstig forhold mellom lengde og bredde (15:1), noe som gjør det vanskelig å fylle tomrom effektivt i resinet og mellom karbonfibre. Vår Silica Nano Matrix inneholder sfæriske nanopartikler som legger seg jevnt mellom karbonfibre og øker sammenføyningen mellom fiberne, resultatet er optimal styrke.

 

Å lage en sterk klinge som også er ekstremt lett er det ultimate målet for fiskestangsutviklingen. Stenger bygget i en standard produksjonsprosess har høy risiko for brudd hvis de bygges med for tynne vegger. Å lage stenger sterke nok resulterer ofte i for tunge stenger. Egenskapene og ytelsen i våre NT8 stenger er svært vanskelige å etterligne av vanlige produsenter ettersom vi bruker de beste tilgjengelige materialene sammen med de beste tilgjengelige produksjons- og forsterkningsteknologiene for å oppnå en ideell struktur i stengene. Nesten halvparten av resinet i våre NT8 stenger består av sfæriske nanopartikler, som er en utmerket forsikring for et toppmoderne produkt.

Modell Stanglengde Klasse Vekt Deler Anb. Klumpvekt
NT8:4 907 9' #7 104g 4 17-19g / 260-290 grains
NT8:4 908 9' #8 107g 4 19-21g / 290-325 grains

NT8 fluestenger leveres med 25-års garanti til første eier. Garantien gjelder for material- og/eller produksjonsfeil. Under garantiperioden (fra kjøpsdato) har du rett til reparasjon eller bytte (etter vår avgjørelse) defekte stangdeler. Dersom stangen har gått ut, eller vi ikke kan bytte ut stangdelen vil vi erstatte hele stangen med en tilsvarende modell (etter vår avgjørelse). En serviceavgift på 75EUR/750 NOK vil bli fakturert som dekker ny stangdel inkludert frakt. Kjøpskvittering må kunne fremlegges ved alle garanti- og reklamasjons henvendelser. NT8-garantien er en tilleggstjeneste og påvirker ikke alminnelige rettigheter ved reklamasjon som dekkes av kjøpsloven.

https://www.youtube.com/watch?v=ft-oS9wJV18&feature=emb_logo

200721115276
2 Produkter
7033841045131
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.