GB ECO Wad Steel 32g

GB ECO Wad Steel 32g

GB ECO Wad Steel 32g er en miljøvennlig stålammunisjon for jakt. Den er utstyrt med den nye biologisk nedbrytbare ECO WAD-forladningen, som brytes ned på 24 timer i vann og opptil 30 dager i naturen.

Størrelse
På lager
kr 289.00
Inklusive MVA

 

GB ECO Wad Steel 32g er den ideelle haglepatronen for jegere som ønsker å beskytte miljøet samtidig som de oppnår utmerket ytelse i feltet. Denne stålpatronen har en hastighet på ca. 410 m/s og er ladet med 32 gram stålhagl, noe som gir kraftige og presise skudd under jakt. Den innovative ECO WAD-forladningen er 100 % biologisk nedbrytbar og laget av vegetabilsk biomasse, noe som ikke bare forhindrer miljøskade, men også bidrar positivt ved å tilføre næringsstoffer som CO2, mineralsalter og biomasse til jordsmonnet.

Hylsen er varmeforseglet for å beskytte innholdet mot fuktighet, og er laget av gjenvinnbar plast for å sikre en bærekraftig avfallshåndtering.

Spesifikasjoner:

  • Kulevekt: 32g

  • Hastighet: Ca. 410 m/s

  • Type: Stålhagl

  • Antall: 25 patroner per pakke

  • Forlading: Biologisk nedbrytbar ECO WAD

  • Størrelse: US3, US4, US5

Merk: Husk å sende bilde av våpenkort og legitimasjon ved kjøp. Ved større kvantitetskjøp kan det påløpe ekstra fraktkostnader.

210729183087
3 Produkter
8435101634069
No reviews

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.