Blaser Stolsekk Brun
Blaser Stolsekk Brun
Blaser Stolsekk Brun
  • Ny
Blaser Stolsekk Brun
Blaser Stolsekk Brun
Blaser Stolsekk Brun

Blaser Stolsekk Brun

Blaser ryggstolsekk - En allsidig jaktsekk med smarte løsninger!

På lager
kr 2,349.00
Inklusive MVA

 

Denne stolsekken er laget for å takle tøffe forhold og lange dager i terrenget. Den robuste kombinasjonen av slitesterk polyester og en kraftig aluminiumsramme gir en trygg og stødig konstruksjon, samtidig som den imponerer med et moderne, funksjonelt design. Det polstrede lokket fungerer som en komfortabel sitteplass, mens den solide rammen tåler hele 140 kg belastning. 

Med strategisk plasserte frontlommer for jaktutstyr og med festehemper på sidene, kan du enkelt tilpasse sekken etter dine behov. Ikke bare er den komfortabel på ryggen, men du slipper også lyden fra en utvendig metallramme. Det indre fôret av polyester og bomullscanvas sørger for beskyttelse og holdbarhet for alt utstyret ditt. Dette er sekken for deg som setter pris på en perfekt balanse mellom komfort og praktisk funksjonalitet på jakt!

240905161395
4 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.