Clausen Predatorcall 1 Lokk

Clausen Predatorcall 1 Lokk

Clausen Predatorcall 1 Lokk
På lager
kr 299.00
Inklusive MVA

 

CLAUSEN PREDATORCALL 1

Clausen Predatorcall 1 er den ultimate lokkefløyta for rev, kråke og andre rovdyr. Fløyta er utviklet og produsert av Kristoffer Clausen.

Med Clausen Predatorcall 1 har Kristoffer selv lokket inn og skutt rev, kråker, ravn, skjære og nøtteskriker. Videre har han lokket inn coyoter i Canada og sjakaler og hyener i Afrika. 

Fløyta kommer med en forlenger som gir et høyere volum og en annen klang i lyden, som igjen gir stor mulighet for variasjon. Erfaring tilsier at variasjon er en viktig faktor for å lykkes med lokking. Derfor har Clausen utviklet en fløyte med store variasjonsmuligheter og som er svært lettblåst og enkel i bruk.

Clausen Predatorcall 1 produseres i Norge. 

Fargen er signalgul slik at om man skulle være uheldig og miste fløyta på bakken, i lyngen eller gresset synes den godt og vil være lettere å finne igjen.

Clausen Predatorcall 1 har vist seg å være dødelig effektiv, enkel i bruk og lettblåst med store variasjonsmuligheter. Den ultimate lokkefløyta for rovdyr.

1708011247781
35 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.