• Ny
Sanelli utbeiningskniv 14cm

Sanelli utbeiningskniv 14cm

Sanelli Slaktekniv / Utbeningskniv 14cm

På lager
kr 449.00
Inklusive MVA

 

Sanelli utbeningskniv er spesielt designet for å utføre oppgaver som å skjære kjøtt, fjerne ben og utbeine ulike typer kjøtt. Denne kniven brukes hovedsakelig til å separere kjøtt fra bein og utbeine presist. Den er et uunnværlig verktøy til slakting og utbeining.

Sanelli-kniver er kjent for sitt ergonomiske grønne håndtak, som er dobbeltstøpt og laget av anti-skli-materiale. Dette sikrer et fast og komfortabelt grep.

Bladet er laget av høykvalitets rustfritt stål, noe som gir kniven en langvarig skarphet og beskyttelse mot korrosjon. Den tåler temperaturendringer fra -40°C til +150°C, samt etsende stoffer og vaskemidler. Dette gjør at kniven trygt kan vaskes i oppvaskmaskin.

Materialet oppfyller alle europeiske standarder for mattrygghet.

Sanelli-kvalitet – Italiensk håndverk siden 1864


Sanelli har produsert kvalitetskniver i over 150 år, hvor håndverket med å lage skjæreverktøy har modnet gjennom tidene. Her har teknologisk innovasjon blitt kombinert med tradisjonelt håndverk, noe som har resultert i produksjon av skjæreverktøy som er bygget for å vare.

Knivene er designet for å være trygge, enkle og med lang levetid. Skapt for å møte de høyeste kravene fra både profesjonelle kokker og ivrige hjemmekokker over hele verden.

2409171132101
5 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.