Khan Scandium Nickel J12 71cm
Khan Scandium Nickel J12 71cm
Khan Scandium Nickel J12 71cm
Khan Scandium Nickel J12 71cm
Khan Scandium Nickel J12 71cm
Khan Scandium Nickel J12 71cm

Khan Scandium Nickel J12 71cm

Khan Scandium Nickel J12 71cm

På lager
kr 13,490.00
Inklusive MVA

 

.

Khan Scandium J12 er en over/under-hagle produsert av Khan – en av de mest anerkjente haglefabrikkene i Tyrkia. Dette er en skikkelig solid hagle til en fornuftig pris – perfekt for de fleste norske jegere!

Hagla kommer i to fargevarianter – blank og svart kasse – samt i compact med litt kortere løp og stokk. Den blir levert med en stålkasse i «forged steel» som riktignok gjør at vekta blir tyngre, men dette tar den til de grader igjen ved at den blir mye mer robust ved at den er i ett stykke og der du opplever mindre slitasje sammenlignet med lettmetall. Dette gjør at du kan ha glede av Scandium-hagla di i mange flere år.

Med Khan Scandium får man ventilerte piper med en 8 mm. bred skinne i tillegg til fluoriserende fiberoptisk korn som gir deg litt ekstra hjelp i skumringen ved at den lyser opp litt bedre i siktet. Ellers har den enkel avtrekker, løpsvelger på sikringen og utskiftbare choker. Det følger med fem choker og chokenøkkel. Kolben er av tyrkisk valnøtt i grade 2 med en matt spesialfinish og behandling av voks og olje som gjør den ekstra motstandsdyktig mot ytre påvirkninger som regn og smuss.

Viktigst av alt er kanskje at hagla har justerbart kinnstykke, og dette er et «must» når man handler på nett og ikke har mulighet til å prøve hagla i en våpenbutikk. Med et justerbart kinnstykke kan du selv tilpasse våpenet til deg og din unike kropp, og slipper da å måtte bruke ekstra penger og sende den inn til børsemaker for spesialtilpasning dersom den ikke passer godt nok. Samtlige ytre deler er også utbyttbare uten spesiell montering hvis ulykken skulle inntreffe.

Khan Scandium J12 er en svært driftssikker hagle. Prismessig er denne et lite hakk opp sammenlignet med de billigste haglene, men her får du bedre kvalitet og mye driftssikkerhet for pengene. Under tester av hagler i denne prisklassen er det Khan som stort sett har stukket av med førsteplassen hver gang, så dette er et svært godt kjøp!

Khan Scandium Nickel J12 71cm er utgaven med standard lengde på løpet samt blank/sølvfarget kasse. Se nedenfor eller i Scandium-menyen dersom du er ute etter andre modeller.

Husk å sende oss original versjon av godkjent våpensøknad samt kopi av legitimasjon ved kjøp. Sendes til BUAS Outdoors AS, Sandnesveien 20, 4330 Ålgård.

:

2104291431981
16 Produkter
No reviews

Du liker kanskje også

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.