• Ny
Talley One-Piece X-Bolt 30mm

Talley One-Piece X-Bolt 30mm

Talley One-Piece X-Bolt 30mm

Størrelse
På lager
kr 999.00
Inklusive MVA

 

Disse Browning X-Bolt-kikkertfestene fra Talley Manufacturing er laget i USA og gir en unik og forenklet kikkertring og baseløsning i ett stykke for Browning X-Bolt-rifler.

Dette forenklede monteringssystemet eliminerer muligheten for at montasjen blir skjev eller løs i forbindelsen mellom ringen og basen. Dette gir mer styrke og holdbarhet enn andre stålringer og baser, men med en lettere totalvekt og uten svake punkter. Montasjene er CNC-maskinert med bruk av lettvekts herdet aluminium med industriens strengeste kvalitetstoleranser, noe som gir et sterkt produkt som kan gå rett på jaktvåpenet ditt uten bekymringer. Ringene er raske å montere og nesten umulig å montere feil.

Med over 40 års erfaring har Talley Scope Mounts blitt kjent for presise kvalitetsprodukter. Amerikansk håndverk, toppmoderne CNC-automatisering og strenge kvalitetskontroller har ført til at Talley-produktene har nådd toppen av denne industrien. Talley Scope Mount-systemer gir fleksibilitet, styrke og holdbarhet for de mest kresne jegerne. Kort fortalt, Talley Scope Mounts er de beste.

Byggehøyde:

High: 18,1 mm. bak og 16,2 mm. foran (fra låskasse til underkant av kikkertrør).

Medium: 15,6 mm. bak og 13,7 mm. foran.

Low: 13,1 mm. bak og 11,2 mm. foran.

For kikkertsikter med 30 mm. rør.

.

240910114960
10 Produkter
876430008981
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.