Tanacom 1200

Tanacom 1200

Tanacom 1200
På lager
kr 7,990.00
Inklusive MVA

 

Den helt nye Tanacom 1200 holder og forbløffende 1100 yards med 80-pund-test Daiwa J-Braid – det er 220 yards mer enn Tanacom 1000. Den har også en 30 prosent raskere innhentingshastighet med raske 140m/min, og 20 prosent mer kraft med 22lbs maks viklingskraft. Maksimalt luftmotstandstrykk har også blitt bedre. Saltvannsforseglet står den nå på et trofé som veier 50 pund. Kitefiskefans vil også sette pris på den overdimensjonerte lineføringsåpningen som er stor nok til å la svivler og store knuter passere gjennom, så fortsett og sveiv riggen helt opp til stangtuppen.

Den største forbedringen må likevel være den nye motorplasseringen og girsystemet. Tidligere Tanacom-spoler hadde motoren foran som var tilstrekkelig. Tanacom 1200 har imidlertid motoren og det nye giret skjult inne i selve spolen – og den plasseringen gjør virkelig en forskjell i denne snellens enestående ytelse. Denne nye ingeniørdesignen lar den samme pålitelige motoren vi har hatt så stor suksess med for å generere enda mer kraft, hastighet og effektivitet. Kombiner det med den stive rammen og sideplatene, pluss reposisjonerte lagre som ser mindre vanneksponering, og denne snellen er klar til å fange hva som helst. Den er så rask, kraftig, glatt og saltvanns-tøff at jeg til og med kan se den trekker dobbelt med sverdfisk, spesielt med tanke på den enestående linekapasiteten. Alle endringene ovenfor er betydelige, men biggame-, canyon- og offshore-fans vil også elske Tanacom 1200s brukervennlighet. For det formål vil du finne en lettlest LED-punktskjerm og forseglet elektronikkpakke med valgbare språk for å lede deg gjennom innstillinger og prosedyrer for strømassistent, inkludert funksjoner for automatisk stopp og jigging. Ved å bruke Tanacom 1200 kan sportsfiskere velge å bekjempe fisk med Power Spaken og Aluminium Round Knob eller la 12-volts kraftvariabel assistanse gjøre det tunge halingen. Når du er ferdig for dagen, skyll ganske enkelt ned spolen uten å bekymre deg for å fukte elektronikken fordi den er helt forseglet.

2301251435436
1 Artikkel
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.