ULS Multi Tip Float

ULS Multi Tip Float

ULS Multi Tip Float
Snøreklasse
På lager
kr 1,399.00
Inklusive MVA

 

ULS Multi Tip er skyteklumper som passer til ørretstanga di, spesiallaget for å gi streamerfisket en ny dimensjon. Det er ingen grunn til å sitte på rumpa når det ikke vaker, prøv ørretfiske på en laksefiskers manér.

ULS Multi Tip har en flytende klumpdel (body) og er tilgjengelig i 4 vektklasser. Både klump og spisser kommer med myke, små og solide løkker som sitter kompakt sammen. Disse snørene er laget for å brukes på enhåndsstenger i snøreklasse 4-8. Hvis du er i tvil om hvilken klumpvekt du skal velge så anbefaler vi det første tallet som ren underhåndskasting og det andre som alle typer kast, eks: En #4/5 klump passer godt til en 4er stang hvis du hovedsaklig underhåndskaster. Ønsker du å kombinere under- og overhodekast så er en 5'er stang å foretrekke.

Snørene leveres med 3 spisser som kommer i en praktisk mappe i densitetene: Flyt, S2/S3 og S6/S7. Totalt er det 5 ulike spisser å velge mellom i konseptet som alle kan kjøpes enkeltvis. Som skyteline anbefaler vi Compline 25lbs og TSL .028".

Til tross for snørenes lave vekt så har de en kraftfull tapering som enkelt slår over store fluer. Hvis du ikke er vant med å fiske med klumper og skyteline så er det viktig å huske på at denne type liner krever litt mer tilpassning av fortommen og skyteline for å få ønsket overrulling. Er det viktig for deg med maksimal kastelengde så skal bruke monoskyteline som f.eks Compline II. Er du mer opptatt av linekontroll og ønsker roligere overrulling så er coatede skyteliner som TSL å foretrekke da disse roer ned hastigheten og presenterer bedre. Når du har monofil skyteline så bør fortomslengden være kortere enn på coated skyteline. Valg av spiss og fluetype er her som ellers avgjørende for fortomslengde. Skal du f.eks fiske med flyt og intermediate spiss så kan du bruke en vanlig 9fots tapert fortom. Når du fisker med de mer synkende spissene så knyter vi like gjerne en enkel fortom av f.eks 0,35-0,30mm 50cm som buttdel og f.eks 50cm spiss av 0,25-0,18mm. Jo kortere fortom du har, desto dypere fisker fluene.

1803261911312
2 Produkter
7033840137028
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.