Rapala Scatter Rap Deep Husky Jerk...

Rapala Scatter Rap Deep Husky Jerk 10cm FTT

Rapala Scatter Rap Deep Husky Jerk 10cm FTT
På lager
kr 169.00
Inklusive MVA

 

Imitasjon av en byttefisk som rømmer. Ørretfavoritten Husky Jerk®, med Scatter Lip™ som gir den en fantastisk triggende gange. Den er suspending, vektløs i vann og har de riktige utslagene til byttefisk som rømmer takket være Scatter Lip™.

Dette er en dorgewobbler samtidig som den kan kastes langt der det er dypt inn til land. I den dype laksehølen har den allerede gitt oss gode fangster. I saltvann lurer den både sjøørret, sei, lyr og torsk takket være sitt imitasjonsaktige småfisk-utseende. Svømmebevegelsen er unik.

• VMC Black Nickel krok str. 6
• Svømmedyp: 2,7-3,6m
• Lengde 10cm
• Vekt 10 gram

«Get the most out of your lure at all speeds»

Scatter Lip™ Concept:
Den uberegnelige Scatter Rap® aksjonen imiterer en skremt byttefisk som prøver å unnslippe rovfisk-angrep. Det er formen på Scatter Lip™ som skaper bevegelsene. Disse unnamanøvrene tiltrekker seg oppmerksomhet og skaper angrepslyst hos alle arter rovfisk. Fiskeproffer har alltid brukt stangbevegelser og varierende teknikker til å trigge fisk til å angripe fiskeimitasjonen. Scatter Lip™ skaper nettopp slike varierende svømmebevegelser som rovfisk ikke kan motstå. Varier innsveivingshastigheten når du fisker og Scatter Rap® vil gi deg mer fangst takket være sin unnvikende aksjon.

220326132544
4 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.