Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.

Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.

Browning X-Bolt Nordic Light Black Adj.
Kaliber
På lager
kr 18,739.00
Inklusive MVA

 

X-Bolt Nordic Light er hovedserien i Norge. Kombinasjonen med Composite stokk med Dura Touch og kort fluted løp, gjør serien til en bestselger. 

Lav vekt, suveren presisjon og overlegne bruksegenskaper setter de fleste konkurrentene fullstendig  sidelinja. 

Serien finnes i svart blånert utgave til uslåelig pris og i "All Weather"- utgave i rustfritt stål. I motsetning til de aller fleste konkurrentene, er ikke bare løp og låskasse rustfritt. Her er alt gjennomført til siste skrue. Vi minner om at rustfritt løp kan være klokt å ha når lyddemper benyttes for den som noen ganger glemmer å ta av lyddemperen etter bruk. 

• Skjefte i høykvalitets komposittmateriale
• Lydløs med gummiert finish (Dura Touch)
• Utmerket avtrekk - Super Feather Trigger
• 4-skudds trommelmagasin
• Beddet fra fabrikk
• 51-53 cm flutet løp
• Ferdig gjenget for lyddemper MF14x1,0
• Vekt: 2,8-2,9 kg

Ekstremt slank 
Ved å rotere de tre låseklakkene 60 grader og flytte kikkertskruene ut fra sentrum av låskassen, har Browning klart å slanke låskassen voldsomt. Sammen med trommelmagasin gjør dette at X-bolten har blitt verdens slankeste 5-skudds boltrifle. Det gjør også at vekta blir ekstremt lav uten at Browning har måttet ty til plastdeler for å få dette til. Det slanke designet er viktigste bidragsyteren til at rifla ser så bra ut. 

Ekstrem presisjon 
Alle riflene blir testskutt på fabrikk 6 skudd. For å bli godkjent skal alle skuddene sitte innenfor 2,5cm på 100m. Dette oppnås bl.a. gjennom ei pipe av ekstremt god kvalitet, svært solid låsing av kikkertklakkene og ikke minst konkurransebedding av låskassen. Her er foretatt en skikkelig børsemakerbedding både rundt fremre og bakre festepunkt av kassen. 

Enkel å skyte bra med 
For å lettere utnytte presisjonspotensialet i rifla har våpenet et revolusjonerende avtrekk – Superfeather trigger. Et avtrekk praktisk talt uten kryp. Vekta kan du selv justere etter behov. Kolbekappa er svært myk for behagelig rekyl og er konstruert slik at kolben beveger seg nedover og bort fra kinnet under rekylen. Dette gjør at våpenet tross lav vekt er usedvanlig behagelig å skyte med. 

Alle typer sikkerhet i fokus 
Sikringen er som på A-bolten ideelt lokalisert på kolbehalsen. Den sikrer både avtrekker, avtrekkerhake og tennstempel samtidig som den låser hevarmen i nedre posisjon. For at du skal kunne tømme våpenet uten å måtte avsikre, er X-bolt utstyrt med en boltutløser på hevarmen som frigjør hevarmen om den trykkes inn. I motsetning til de fleste andre boltrifler, vil ikke press oppover på hevarmen før avsikring medføre at våpenet blir vanskelig å avsikre. En problemstilling Browning har løst ved å fjærbelaste denne låsingen. For øvrig har våpenet fått en ekstra kraftig utdrager, silkeglatt ladegrep og en rekke funksjoner som sikrer at både prosjektilet og hylsa beskyttes ekstraordinært mot skader. 

Tilpasset det norske markedet. 
Alle X-bolt rifler har forholdsvis korte løp og er fabrikk-gjenget for lyddemper med gjengedim. MF14x1,0. Syntet-utgavene leveres med gummiarmert stokk, eller Duratouch som Browning kaller det, for sikkert grep også i godt norsk vestlandsregn. 

X-Bolt leveres i 3 låskasselengder tilpasset kaliber 

Browning X-bolt produseres  Browningfabrikken (Miroku) i Japan. 

2104101013860
2 Produkter
50001029
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.