Slakting og Skjæring Bok

Slakting og Skjæring Bok

Slakting og Skjæring Bok

På lager
kr 349.00
Inklusive MVA

 

Endelig en bok om slakting og partering. Det er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn. Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 21 år, og holder jevnlig kurs i slakting og skjæring. I denne boken viser han oss hvordan en slakter og skjærer ned både storfe, gris, sau og vilt. Alle prosesser vises tydelig og lett forståelig gjennom tekst og bilder. Det er også eget avsnitt om avliving, verktøy og redskap, og ikke minst forteller Espedal om hvordan kjøttet kan videreforedles. Dette vil være en bok for alle som behandler kjøtt, enten du er jeger, bonde eller kokk. Eller om du "bare" er generelt mat interessert. Bildene i boken er tatt av fotograf Halvard Bøe.

1903111119693
2 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.