• Ny
Sanelli Skjerpestål Rund 22CM

Sanelli Skjerpestål Rund 22CM

Sanelli Skjerpestål Rund 22CM - Hold knivene dine skarpe og klare

På lager
kr 629.00
Inklusive MVA

 

Et skjerpestål er et uunnværlig verktøy på ethvert kjøkken, designet for å vedlikeholde og gjenopprette skarpheten på kniver. Sanelli Skjerpestål, med sitt 22 cm lange, runde blad, er laget for å gi dine kjøkkenkniver et raskt og effektivt løft i skarphet. 

Viktig å huske
Et skjerpestål, som Sanellis 22 cm versjon, fjerner ikke mye materiale fra knivbladet. I stedet fungerer det som et vedlikeholdsverktøy som sørger for at knivens skarphet bevares ved å rette opp små skader og ubalanser i eggens kant. Når kniven begynner å miste skarpheten helt, kan det være nødvendig med en slipemaskin eller en slipestein for å gjøre en mer omfattende sliping. Regelmessig bruk av skjerpestål kan derimot forlenge levetiden til en kniv ved å opprettholde skarpheten og redusere behovet for mer intensive slipingssesjoner.

Sanelli-kvalitet
Sanelli har vært en ledende produsent av kjøkkenverktøy i over 150 år, og deres skjerpestål er intet unntak når det gjelder kvalitet og pålitelighet. Med sin ergonomiske design og slitesterke konstruksjon gir dette skjerpestålet profesjonelle resultater og er bygget for å vare.

240911148526
2 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.