Guideline LPX Chrome DH 4pc
Guideline LPX Chrome DH 4pc
Guideline LPX Chrome DH 4pc
Guideline LPX Chrome DH 4pc
Guideline LPX Chrome DH 4pc
Guideline LPX Chrome DH 4pc
Guideline LPX Chrome DH 4pc
Guideline LPX Chrome DH 4pc
Guideline LPX Chrome DH 4pc
Guideline LPX Chrome DH 4pc

Guideline LPX Chrome DH 4pc

Guideline LPX Chrome DH 4pc
Snøreklasse
På lager
kr 7,300.00
Inklusive MVA

 

LPX Chrome fluestenger er bygget med en splitter ny Guideline-stangaksjon. De har en medium rask, ¾ dyp aksjon. Det unike er når stenge belastes kjenner man straks den dype kraften som slår tidlig inn i kastet, uten at hastigheten ofres i stanga. De er ultra-lette, utrolig stabile med en umiddelbar respons som kobler deg til fluekastet på en helt ny måte. Denne stangserien er designet for deg som jakter på stor sjøørret, laks eller steelhead. LPX Chrome er premium stenger fullpakket med komponenter og egenskaper du sjelden ser på dette prisnivået. Hemmeligheten bak de distinkte stangaksjonene er den nye C.A.P M4.0™ teknologien vår. Den består av et avansert karbonmønster som gir klingen unike egenskaper. Aksjonen er medium rask med et raskt tilbakeslag. Tuppen har rikelig med stabilitet til å sette skarpe linebukter og styrke til å løfte tunge synkeliner. I kastet kommer du lett i kontakt med de nedre delene av stangen, som setter skikkelig fart og virkelig sparker til i stopp bevegelsen. Med disse egenskapene kan du kaste langt og uanstrengt med liten kraftbruk. Sist men ikke minst har stengen en unik sidestabilitet. Det gjør at fluelina følger stangen ekstremt godt når du svinger og roterer i kastet. Når kraften går i lengderetningen treffer du bedre på kastene, øker presisjonen, får høyere linjehastighet og renere linebukter. Dette er virkelig en helt ny aksjon som vil sette standarden for våre fremtidige fluestenger. LPX Chrome fluestenger har spesialdesignede snellefester, håndtak av høyeste kvalitet kork (flor) med gummikorkforsterkninger for å tåle hard bruk over lang tid. Aksjonene er justert litt for de ulike stangmodellene for å passe optimalt til sitt bruksområde. For stanglengdene 12’3”, 12’6” og 12’9” anbefaler vi våre Compact 3D+ og 4D Compact Mult Tip liner. Stenger fra 13’9” til 15’9” leverer utmerket med 4D Multi Tip og 3D+ skyteklumper.

STANGMODELLER

12'3 #6/7 4pc – den letteste tohåndsen vi noensinne har laget. Designet for bruk i små til mellomstore elver når delikate presentasjoner etter sky fisk er avgjørende for suksess. Likevel kraftig nok til å håndtere både større fisk og fluer, samt ulike liner og kast. Anbefalt snarevalg er 3D+ Compact eller 4D Compact Multi Tip klumper.

12'6 #7/8 4pc – er en stadig mer populær modell. Flott for små til mellomstore elver som på Island eller som vi finner langs hele Vestlandet. Ultralett stang med suveren stabilitet og respons som vil holde deg gående i timevis med letthet. Anbefalt snarevalg er 3D+ Compact eller 4D Compact Multi Tip klumper.

12'9 #8/9 4pc - denne stangen fungerer til et stort utvalg av elver og fiskesituasjoner. En stangmodell som passer perfekt for alle sommerdager med middels til lav vannstand, når du ønsker et lettere fiske som ikke lager for mye støy på overflaten. En stang som kobler deg til fluekastet på en helt ny måte - en av våre favoritter! Anbefalt snarevalg er 3D+ Compact eller 4D Compact Multi Tip klumper.

13’9 #9/10 4pc – Hvis du vil ha én stang som dekker det hele – er det denne. Lett i vekt med en dyp, middels rask aksjon med mye kraftreserver. Designet for å håndtere enhver kastestil og alt fra synkende til flytende skyteklumper. Vår mest populære modell til laksefiske i Norge. For mindre erfarne kastere anbefaler vi våre Compact klumper i 3D+ og 4D. Mer erfarne kastere kan bruke 3D+ eller 4D Multi Tip.

14'9 #10/11 4pc – er den perfekte fluestang for tidlig fiske etter laks når elvene er store og kalde. Og når vi bruker tunge synkeliner og store tunge fluer. Det er en kraftfull, men likevel utrolig lett, stabil og responsiv fluestang. Vår favoritt for sesongstart og flomstore lakseelver. Anbefalt snarevalg er 3D+ eller 4D Multi Tip.

15'9 #10/11 4pc – den kraftigste kanonen av dem alle. “Bring me hell or high water» - dette er ikke en stang for nybegynnere! Designet for å stå imot og håndtere de tøffeste forholdene i de største lakseelvene som finnes på jorda.

DETALJER

C.A.P M4.0™ stangteknologi. Medium rask aksjon med en kontruksjon som genererer rask tilbakeslagshastighet (recovery speed). Allsidig stangaksjon som håndterer alle typer fluesnører. Superlette stenger med svært lav svingvekt som lar deg fiske i timesvis uten å bli sliten i armene. Klingefargen er glossy i fargen "teal/grey" med matchende teal surringer. Korkgrep av høyeste FLOR-kvalitet for å tåle årevis med hard bruk langs elva. Snellefestet er i fargen "teal/grey" med "CHROME logo" og har en hard anodisert overflate/finish som gir den beste slitestyrken. Linefører ring i titan med superlette Zirconia innlegg. Enbente snakeringer med semi matt gunsmoke PVD coating, en solid blyfri finish uten gift. Leveres i stangtube laget av polypropylen med stangtrekk og tubetrekk av resirkulert polyester. GL ECO-Tech™: uslipte klinger som ikke gir skadelige restprodukter/avfall i produksjon. Low Toxic Resins: Lakk og lim på stengene har lavt innhold av skadelige stoffer som gir bedre arbeidsmiljø.

C.A.P M4.0 TECHNOLOGY

C.A.P M4.0™ leverer fantastiske egenskaper med en unik blanding av presisjon og kraft. Den avanserte karbonstrukturen i disse stengene består av C.A.P (complex axial pattern / Komplekst aksialt mønster) og ensrettet fiberstruktur for maksimal styrke og lav vekt. Ensrettet fiberstruktur er en type karbonfibre som ikke er vevd og ligger i samme retning for maksimal styrke i lengderetningen av klingen. I et C.A.P mønster er lagene med karbonfibre plassert i ulike vinkler for å maksimere styrke og stabilitet i alle retninger. M4.0 ™ er resinet vi bruker i denne type stangkonstruksjon. Egenskapene til dette limet gjør at det lettere trenger ned mellom karbonfibrene slik at man reduserer mengden lim, samt tilfører økt styrke ved sterkere binding av fibrene. Resultatet er lettere, sterkere og mer stabile stenger.

TEKNISK INFO

Model            Length  Class     Weight   Parts     Handle front/back        Rec. head weight

LPX Chrome DH   12’3" #6/7           179 g  4 pc         270 mm / 115 mm      25-27g / 385-420 grains

LPX Chrome DH   12’6" #7/8           184 g  4 pc         295 mm / 115 mm      28-31g / 430-480 grains

LPX Chrome DH   12’9" #8/9           195 g  4 pc         310 mm / 115 mm      32-35g / 490-540 grains

LPX Chrome DH   13’9" #9/10   210 g  4 pc         325 mm / 115 mm      37-40g / 570-620 grains

LPX Chrome DH   14’9" #10/11     249 g  4 pc         360 mm / 125 mm      43-47g / 660-720 grains

LPX Chrome DH   15’9" #10/11   262 g  4 pc         360 mm / 125 mm      45-50g / 690-770 grains

2205211038924
2 Produkter
7033841065009
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.