Aclima DW Polo Zip W

Aclima DW Polo Zip W

Aclima DW Polo Zip W
Størrelse
På lager
kr 1,299.00
Inklusive MVA

 

Supervarm trøye med polokrage for damer, i Aclimas DoubleWool-serie med ull i doble lag. Nærmest kroppen har trøyen et lag av WoolNet Original som er laget av 80% merinoull og 20% polyamide. Dette laget sørger for å transportere bort svette og fukt på en meget effektiv måte. Det ytre laget er lagt av WarmWool, som består av 100% 320g/m2 merinoull. Takket vare den varme ullen, og luften som blir mellom de to lagene, gir trøyen meget god varmeisolasjon. Kroppens mer ømfintlige deler får dessuten ekstra beskyttelse av ytterlige et lag med WarmWool. Aclima DoubleWool er undertøy for dem som liker å være ute, også når det er ekstremt kaldt. Trøyen har polokrage med glidelås

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

Undertrøye for damer i Aclimas DoubleWool-serie
Polokrage med glidelås
Doble lag med ull/ullblanding
Innerlag i WoolNet Original gir optimal fukttransport
Ytterlag i WarmWool gir meget god varmeisolasjon
Materiale innerlag: 80% 320g/m2 Merinoull, 20% Polyamide
Materiale ytterlag: 100% 320g/m2 Merinoull

1903281333648
2 Produkter
7034041028306
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.