Aclima WN Hiking Crew Neck W B/P/CO
Aclima WN Hiking Crew Neck W B/P/CO
Aclima WN Hiking Crew Neck W B/P/CO
Aclima WN Hiking Crew Neck W B/P/CO

Aclima WN Hiking Crew Neck W B/P/CO

Aclima WN Hiking Crew Neck W B/P/CO
Størrelse
Produktet er tilgjengelig med andre valg
kr 849.00
Inklusive MVA

 

Woolnet Hiking Crew Neck Women's fra Aclima er et temperaturregulerende og fukttransporterende undertøy i nettingkonstruksjon. Undertøyet er ideelt for aktiviteter med middels- til høy aktivitet og der det kreves litt ekstra isolasjon, for eksempel langrenn, jakt, fjellturer og toppturer.

Nettingkonstruksjon sørger for mye luft til kroppen slik at du holder deg varm, samtidig som nettingstrukturen effektivt transporterer svette fritt til neste lag. Kombinasjonen av ullnetting og tettstrikket merinoull sørger for optimal temperaturregulering. Plagget er derfor perfekt for aktiviteter med varierende aktivitetesnivå. Ved høy aktivitet fordampes fuktigheten effektivt gjennom ullnettingen, samtidig som den tettstrikkede ullen holder deg varm ved lav aktivitet. 

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Materiale: 91% Merinoull, 7% Polyamid, 2% Elastan
  • Materialvekt: 120g Soft merinoull
1708221454947
0 Produkter
7034041055630
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.