Aclima LW Long Pants Children

Aclima LW Long Pants Children

Aclima LW Long Pants Children
På lager
kr 349.00
Inklusive MVA

 

Aclima Lightwool Crew Neck er en tynn, rundhalset merino ulltrøye for intense aktiviteter hele året. Like bra egnet for sommeren som til kjøligere årstider. LightWool-serien er produsert i den fineste merinoullkvaliteten der stoffet veier kun 140gr / m og sup2; Hvilket betyr LightWool er trolig det mykeste ullplagget du noen gang har prøvd. De fleste vet at ull er godt å bruke når det er kaldt, selv når plagget blir vått. Visste du også at ull har en kjølende effekt på varme dager?

Materiale: 100% merinoull.

Tykkelse: 140gram / m ²;, 17,5 mikron.

Om Merinoull:

Merinoull er et naturlig produkt med overlegne isolasjons- og ventilasjonsegenskaper. Ullfiber er en rask fukttransportør når du svetter, og ullen har også muligheten til å varme selv om den blir våt. De lange, tynne ullfibrene gir en myk følelse til huden, og ikke riper som de betydelig kortere ullfibrene i vanlig ull. Merinoullen har naturlig luktbeskyttende egenskaper og hemmer bakteriedannelse, noe som betyr at du kan ha både sokker og klær i merinoull på deg flere ganger før du vasker.

170920165556
2 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.