LAXA JACKET COAL

LAXA JACKET COAL

LAXA JACKET COAL
Størrelse
Produktet er tilgjengelig med andre valg
kr 3,199.00
Inklusive MVA

 

En lett og moderne vadejakke, 2,5 lag gir deg en bevegelig og behagelig jakke å fiske i. En webbing med hull på hver brystlomme gir mulighet til å henge alt av vektøy og tilbehør lett tilgjengelig. Masse funksjonalitet til en god pris. Laxa Jacket har to store brystlommer med eksterne smålommer for fortommateriale o.l. Du vil også finne gode varme-lommer og to vertikale lommer med glidelås. For verktøyet og klippere finnes to skulte retractors. Ønsker du flere steder å henge småverktøy har hver lomme et påsydd bånd, kalt hole-webbing, hvor du enkelt kan feste småting du ønsker lett tilgjengelig.

Laxá vadejakke er middels lang og har et snitt som gir god plass til isolerende mellomlag. Alle glidelåser er av YKK Aquaguard som gir kompromissløs kvalitet og holdbarhet. Den har en sterk D-ring i nakken for håven og neopren mansjetter som strammes med borrelås på armene.

1704101234741
0 Artikkel
7033840133914
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.